|
Balinéz csirkeleves
|
A kókuszolajon megpirítom a hagymákat, majd hozzáadom a babcsírát és megszórom a szárnyas fűszerkeverékkel.
Hozzáadom a darab... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
cila0628
2014.02.11 17:26
|
|
|
|
|
|
Hamis somlói galuska
|
Egy kisebb edénybe szitálom a kakaóport, hozzáadom a cukrot és a vizet, majd alacsony hőfokon, - hogy a csokoládé öntet meg ne ... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
eva23
2014.02.05 16:49
|
|
|
|
|
|
Túrós csillagok
|
A túrót villával összetöröm.
Hozzáadok egy tojást, a vaníliás - és kristálycukrot, majd alaposan összedolgozom.
A leveles t... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bejusss
2014.01.26 17:50
|
|
|
|
|
|
Rablóhús csirkemellből
|
A kicsontozott csirkemellet megmosom, apró szeletekre vágom. A bacont felszeletelem, a cukkinit meghámozom, megmosom és karikák... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
blackandi
2014.01.12 18:55
|
|
|
|
|
|
Chilis csirkemell tejszínes birsalmával
|
A csirkemelleket kettévágom, sózom, borsozom, kevés chiliporral megszórom őket. A kimargarinozott tepsibe helyezem őket és a te... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
patakigigi
2014.01.06 10:35
|
|
|
|
|
|
Füstölt tarjával töltött palacsinta
|
A szokásos módon elkészítem a sós palacsintákat.
A 2 dl tejjel elkészítem a carbonara spagetti alapot.
A főtt, füstölt tarj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szilnora
2014.01.04 15:59
|
|
|
|
|
|
Póréhagymás rizottó gombával
|
Alaplevet készítek a Zöldségleves-kockából. A póréhagymát meg tisztítom és karikákra vágom.
Egy serpenyőben felolvasztok 2 ka... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
feedivion
2013.12.10 15:44
|
|
|
|
|
|
Mézes-mustáros sertéskaraj
|
A mézet a mustárral és a finomra vágott zöldfűszerrel, simára keverem. A karajt szeletekre vágom és sózom, majd egy kicsit kikl... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
francesca
2013.12.10 17:40
|
|
|
|
|
|
Ananászos csirkemell mazsolás rizzsel
|
A mazsolát beáztatom a rumos vízbe.
A csirkemelleket megtisztítom, majd úgy szeletelem fel, hogy a 2 db mellből 4 db nagy szel... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:10
|
|
|
|
|
|
|