|
Csirkés-zöldséges töltött cukkini
|
Az olívaolajat egy nagyméretű ragus serpenyőben sercenésig melegítjük.
Belerakjuk a 3 fej vastag karikára vágott vöröshagymát,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
csdavid30
2013.08.06 17:33
|
|
|
|
|
|
Hagymaleves
|
Megtisztítjuk és felkockázzuk a vöröshagymát, felaprítjuk a fokhagymát és felkarikázzuk az újhagymát. Lábosban 1-2 evőkanálnyi ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kismarton55
2013.07.30 13:27
|
|
|
|
|
|
Töltött krumpli
|
A krumplit héjában, sós vízben megfőzzük(de nem egészen )
A hagymát apróra vágjuk olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a dar... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
birann
2013.07.26 19:59
|
|
|
|
|
|
Lecsós rakott hús
|
A húst megsózom, befűszerezem - csirkemellhez tehetünk kakukkfüvet, sertéscombhoz pedig a majorannát részesítsük előnyben!
A k... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 13:53
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkemell
|
A csirkemell szeleteket vékonyra vágunk, sózzuk, borsozzuk.
A tojást a joghurttal sóval és borssal kikeverjük habosra. Beletes... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 13:41
|
|
|
|
|
|
Rakott húsos padlizsán
|
Mossuk meg a padlizsánt, vágjuk vékony szeletekre, sózzuk meg! Hagyjuk így fél órát, majd töröljük meg. Egy serpenyőbe tegyünk ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:44
|
|
|
|
|
|
Gombás sertéskaraj sonkával
|
A hússzeleteket kissé kiverjük, sózzuk, forró zsíron mindkét oldalát lepirítjuk. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt puhára párolj... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:35
|
|
|
|
|
|
OLASZOS RÁNTOTT SZELET
|
Kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük, és ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.22 18:16
|
|
|
|
|
|
Sajtos bucik
|
Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk.
A lisztet egy tálba szitáljuk.
A sajt kivételével,jól összegyúrjuk.
Kisodorjuk,két... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.21 22:18
|
|
|
|
|
|
Rakott karfiol
|
A rizst leveskockával ízesített vízben megfőzzük. A húst forró zsíradékban átforgatjuk, megfűszerezzük. A karfiolt megmossuk, r... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.19 22:02
|
|
|
|
|
|
|