|
Spárgapuffancs !
|
A spárgát tisztítás után 2-25 cm-s darabokra felvágva sós és enyhén cukros vízben megfőzöm,majd leszűröm.
A tojásokat elkevere... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.17 16:57
|
|
|
|
|
|
Szarvascomb nyárson
|
A szarvascombot előbb rostirányra merőlegesen nagyobb, és 2-3 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket enyhén megklopfoljuk, m... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 08:25
|
|
|
|
|
|
Rigó saláta...
|
A retket és a répát megtisztítjuk, majd külön-külön nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A répát és a retket kicsit megsózzuk, ma... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.30 09:07
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkemell
|
Csirkemellszeleteket besózzuk.
Tojást a joghurttal, sóval és a borssal felverjük, belekeverjük a reszelt sajtot. Kisebb edényb... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.30 12:21
|
|
|
|
|
|
Sült gomolya csicseriborsó-salátával-
|
Ha száraz csicseriborsóval dolgozunk, akkor egy éjszakára beáztatjuk, majd új vízben sóval megfőzzük. Ha konzervet használunk... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 13:13
|
|
|
|
|
|
Vörösboros resztelt csirkemáj...
|
Az olívaolajon egy mély serpenyőben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és ... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.24 09:03
|
|
|
|
|
|
Mátrai betyár eldele
|
a hússzeleteket enyhén kiklopfolom besózom és borsozom,majd állni hagyom.A kolbászt és az uborkát a hagymát felkarikázom.Egy e... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 13:23
|
|
|
|
|
|
Füstölt csülök-almával-tormával-
|
A csülköket megtisztítjuk, megmossuk, majd hideg, sós vízben feltesszük főni, fedő alatt puhára főzzük.
Amikor megpuhult,... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:14
|
|
|
|
|
|
Brassói apró pecsenye...
|
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyság... |
1 komment
|
73 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:34
|
|
|
|
|
|
Kolbásszal töltött karaj
|
A hús közepébe hosszában lyukat szúrunk. Ebbe beledugjuk a kolbászt.
Minden oldalát átdörzsöljük sóval, borssal és egy kevés ... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
szimbus
2012.01.12 12:00
|
|
|
|
|
|
|