|
Sertéstokány-belsőségekkel-
|
A húst lemossuk, leszárogatjuk, 4 cm hosszú, ceruzavastagságú darabokra szeljük. A belsőségeket az erektől és vezetékektől me... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 16:56
|
|
|
|
|
|
Savanyúság-karfiol és brokkoli-
|
A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és gondosan megmossuk, majd lecsepegtetjük. Ugyanígy járunk el a brokkolival is. ... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.16 08:23
|
|
|
|
|
|
Krumplis tészta kicsit feldobva
|
Muffin sütőformába egy-egy mélyedésbe egy-egy szelet szalonnát teszünk, majd megtöltjük a maradék krumplis tésztával.
A tészta... |
3 komment
|
12 ember kedveli
|
kgyt
2012.01.14 19:30
|
|
|
|
|
|
Spanyol madár
|
A karajt megmossuk,nagy szeletekre felvágjuk,kiverjük,a húsnak csak az egy oldalát sózzuk,borsozzuk,mustárral megkenjük.Félbe v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
koszen1969
2012.01.12 17:28
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken-roston sütve...
|
A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 16:46
|
|
|
|
|
|
Savanyú káposztás sztrapacska...
|
A savanyú káposztát kimossuk, kinyomkodjuk és
apróbbra vagdossuk.
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk és kisütjük, a... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 08:23
|
|
|
|
|
|
Káposztás kacsa
|
A megtisztított kacsa bőrét sűrűn bevagdosom, a vájatokat sóval, borssal és zúzott fokhagymával bedörzsölöm. A kacsa hasüregébe... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.06 15:54
|
|
|
|
|
|
Káposztalé-leves székelyesen
|
A csontokat bő hideg vízben,kevés sóval főni tesszük.20-30 perc után,ha felforrt lehabozzuk,hozzáadunk pár szem borsot,a darabo... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
mank87
2012.01.03 19:50
|
|
|
|
|
|
Szilveszteri korhelyleves
|
A
füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, és zsírját kiolvasztjuk.
Rátesszük a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát, ... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
xamada
2011.12.31 11:09
|
|
|
|
|
|
bableves
|
A hagymát felaprítjuk és egy magas lábasban olajon megdinszteljük. Lehúzzuk a tűzről megszórjuk pirospaprikával, visszatesszük ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
gera05
2011.12.28 13:03
|
|
|
|
|
|
|