|
Krémsajtos-fűszeres harcsafilé
|
A harcsafilére csepegtessük rá a citromlevet, majd sózzuk, ízlés szerint szórjuk meg a halfűszerkeverékkel és hagyjuk legalább ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.25 22:09
|
|
|
|
|
|
RÁNTOTT TÖK
|
a tököt meghámozzuk, 1 centis szeletekre vágjuk
lesózzuk, 1 órára félretesszük, hogy engedje ki a vizet
leöntjük a vizet
az ... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.03 12:22
|
|
|
|
|
|
Akácvirág-ital
|
Az akácvirág-üdítő majdnem úgy készül, mint a bodzából készült változat. Akácból azonban sokkal könnyebb nagyobb mennyiséget sz... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.17 09:28
|
|
|
|
|
|
Tojásos spárga vajszószban
|
A két Petrezselymes tyúkhúsleves-kockát egy liter vízben forraljuk fel.
Alaposan mossuk meg a spárgát. Vágjuk le a megkemé... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.24 18:53
|
|
|
|
|
|
Sült császáros gomba felfújt
|
A tészta hozzávalóit egy keverőtálba tesszük és kézzel összegyúrjuk. Minél gyorsabban dolgozunk, a tészta annál omlósabb lesz. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.23 15:59
|
|
|
|
|
|
Vajas-petrezselymes burgonya
|
A burgonyát héjában megfőzöm és ha megfőtt, megtisztítom és felaprítom. A vajon megpirítom a burgonyát és megszórom a petrezsel... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
sz-andi
2014.05.29 10:27
|
|
|
|
|
|
Rántott, fűszeres pangasius filé
|
A halszeleteket langyos tejbe áztatom, amibe sót, borsot, kakukkfüvet, vegetát és egy kis fokhagymát keverek el. A tejtől megpu... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
dori37
2014.05.23 13:50
|
|
|
|
|
|
Bécsi szelet
|
A hússzeleteket gyengén kiveregetem, majd megsózom, enyhén megborsozom. Ezután könnyedén belenyomkodom a lisztbe, belemártom a ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.02.17 13:43
|
|
|
|
|
|
Legényhódító búbos hús
|
A hússzeleteket kiklopfolom, majd sózom, borsozom, meghintem egy kis liszttel, és egy jó nagy serpenyőben hirtelen kisütöm, maj... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.08 09:54
|
|
|
|
|
|
Sertésborda Székely módra
|
A bordaszeleteket kiütögetjük,megsózzuk,lisz tbe mártjuk és utána forró zsírban mindkét oldalát kisütjük.Ha a zsírból kiszedtük ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.29 10:18
|
|
|
|
|
|
|