|
Oldalas mézes-mustáros pácban
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegte... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
|
|
Pikáns csirkeragu
|
A húst alaposan megmossuk, majd felcsíkozzuk.
A kétféle hagymát apróra reszeljük és hozzáadjuk a mézet, a mustárt, a taco szós... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.20 19:12
|
|
|
|
|
|
Medvehagymás omlett kucsmagombával
|
Készítsük elő a hozzávalókat. A kucsmagombát alaposan mossuk meg, a nagyobbakat vágjuk félbe hosszában.
Verjük fel a tojásokat... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.18 18:58
|
|
|
|
|
|
Sült csirkemell őszibarackos salátával
|
A lila hagymát vágjuk vékony szeletekre, picit sózzuk, tegyük félre. A dióbelet vágjuk durvára, zsiradék nélkül „szárazon” pirí... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.15 19:09
|
|
|
|
|
|
Frankfurti leves
|
A kelkáposztát vékony szeletekre aprítjuk, a vöröshagymát finomra vágjuk.
Kevés olajon a finomra vágott hagymát megdinszte... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.14 16:16
|
|
|
|
|
|
Spenótos tészta
|
A tésztát főzd félkeményre sós, forró, lobogó vízben. Amíg elkészül, addig a spenóttal is megleszel.
A spenót leveleit mosd á... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.11 19:00
|
|
|
|
|
|
Mézes bundás kalács vagy kenyér
|
A tejet, a tojást, a mézet és a vanília port kézi habverővel elkeverjük, amíg a méz fel nem olvad. Serpenyőbe kis vajat felmele... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
zsuzska60
2015.05.10 13:00
|
|
|
|
|
|
Kapribogyós csirkemell
|
A csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk mindkét oldalukat és végül lisztben megforgatjuk, hogy egy vékony ré... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
noble
2015.04.11 06:08
|
|
|
|
|
|
Karajszeletek ananásszal
|
A karajszeleteket klopfolom, sózom és borsozom, majd egy serpenyőben kevés olajon majdnem készre sütöm. A húst kiszedem, a serp... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.04.10 11:20
|
|
|
|
|
|
|