|
Májgombócleves
|
A májat ledaráljuk vagy apróra vágjuk.
A vajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát.
A gombóchoz az alapanyagokat egy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.24 17:12
|
|
|
|
|
|
Vörösboros pirított sertésmáj
|
A májat kicsit előfőzzük, sótlan vízben. Kihűtés után felszeleteljük. A hagymát apróra vágjuk, kevés zsíron megpároljuk. A szét... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.29 09:12
|
|
|
|
|
|
Resztelt máj
|
A kis fej vöröshagymát apró kockákra felaprítom, 25 ml olajon rózsaszínre pirítom. Kb 15-16 dkg sertésmájat vékony csíkokra, m... |
2 komment
|
8 ember kedveli
|
ivanka77
2015.10.30 00:31
|
|
|
|
|
|
Magyaros májragu
|
A hagymákat hosszában félbevágjuk, és kb fél cm vastag szeletekre vágjuk.
Olajon üvegesre sütjük, majd sóval, borssal, pirospa... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
feviroza
2014.11.28 13:50
|
|
|
|
|
|
Töltött dagadó
|
A dagadót hosszú éles késsel felszúrjuk. A beáztatott és kinyomkodott zsemlékhez hozzáütjük a tojásokat, sóval, borssal és petr... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.03 23:14
|
|
|
|
|
|
Tojás töltve
|
A tojásokat keményre főzöm, és ha kihűltek, megtisztítva hosszában kettévágom mindegyiket. A sárgáját a sertésmájkrémmel, mustá... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.08 23:22
|
|
|
|
|
|
Resztelt máj
|
A májat csíkokra vágom. A zsírt egy öntött vasedénybe felmelegítem. Rászórom a finomra vágott hagymát, hozzáadom a paprikát, pa... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
amentida
2014.06.24 17:03
|
|
|
|
|
|
Tunkolós pirított máj
|
A hagymát apróra felkockázom, a májat feldarabolom.A hagymát a margarinon üvegesre pirítom, majd a tűzről levéve megszórom kevé... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
izabella69
2014.06.11 15:35
|
|
|
|
|
|
Hagymás disznómáj
|
Disznómájat jól átmossuk, felcsíkozzuk és bő olajban, a kockára vágott hagymával, felrakjuk sülni. Miután átpirult, az utolsó 1... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.05.22 20:03
|
|
|
|
|
|
Böllérmáj
|
A sertésmájból kivágom az inakat, majd felkockázom. A velőt lehártyázom és félre teszem.
A zsíron megpirítom a megtisztított ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sz-andi
2014.04.28 17:22
|
|
|
|
|
|
|