|
Pirított sertésmáj
|
A hártyáitól megtisztított májat, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A felkockázott vöröshagymát a felforrósított zsírba tesszük, m... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.22 18:44
|
|
|
|
|
|
Cigányka
|
A sertésmájat ledaráljuk (lehet nyersen is, de lehet egy pillanatra abáló lébe mártva is darálni. Így nem lesz annyira véres). ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.12 09:45
|
|
|
|
|
|
Resztelt máj rizzsel
|
A hagymát felvágjuk, majd zsíron, üvegesre pirítjuk. A csíkokra vágott májat rárakjuk a hagymára, egy kicsit pirítjuk és vizet ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bejusss
2013.12.13 17:18
|
|
|
|
|
|
Disznótoros leves
|
A csontot a megtisztított tüdővel meg a szívvel két liter vízben feltesszük főni, és sóval meg babérlevéllel ízesítjük. Ha féli... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:20
|
|
|
|
|
|
Sertésmáj-nyárson sütve-
|
A májat hártyáitól megtisztítjuk, és 4x4 cm-es darabokra kockázzuk. Az almából vastag cikkeket szeletelünk, a szalonnából is ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.24 16:09
|
|
|
|
|
|
Hamis libamáj
|
A májat a tojással kimixeljük, majd lassan hozzáadjuk a tejszint, a sót és a borsot ízlés szerint és legvégén a zsírt is hozzák... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
alex58
2012.03.07 09:09
|
|
|
|
|
|
Burgonyás rakott máj
|
A burgonyát meghámozzuk, sóval feltesszük főni, ha megpuhult, leszűrjük, és a vajjal összetörjük.
A májat szokásos módon a ... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.12 09:31
|
|
|
|
|
|
Töltött sertésmáj...
|
A zsemlét kis kockákra vágjuk, majd ráöntjük a tejet. 1 evőkanál olajon megpirítjuk a tisztított és nagyon apróra vágott vörö... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:56
|
|
|
|
|
|
|