|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Meggyes kukoricaprósza
|
Az anyagokat összekeverjük. Forró vízzel leöntjük és simára keverjük. Állni hagyjuk kb. 20 percig, hogy a búzadara és a kukoric... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
nemarika
2015.06.22 20:30
|
|
|
|
|
|
Zöldséges-sajtos-tojásos mártogatós
|
Az újhagymát megmosom, apróra vágom, közepes méretű salátástálba öntöm. Az uborkát lecsumázom, szintén apróra vágom, az újhagym... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
k-viktoria
2015.02.26 13:30
|
|
|
|
|
|
Sós kifli variációk
|
A lisztet, a sót, az olajat, az élesztőt, a langyos tejet jól összegyúrom és 5 db cipót készítek belőle, majd fél óráig pihente... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.07 16:00
|
|
|
|
|
|
Fantasztikus túrós süti
|
A lisztet és a sütőport összekeverem, belereszelem a citrom héját. A margarint felhabosítom a cukorral és a vaníliás cukorral, ... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
feviroza
2015.01.12 14:28
|
|
|
|
|
|
Túrófánk gyors
|
A túrót villával törjük össze, keverjük ki a tejföllel, majd a tojásokkal is. Adjuk hozzá a kristálycukrot, a vaníliás cukrot, ... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.12 14:29
|
|
|
|
|
|
Sajtos rúd
|
Egy tálba teszem a lisztet, hozzáadom a rámát és elmorzsolom vele. Ehhez adom tejfölt, a sajtból kb a negyedét bele reszelem, é... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
eva23
2014.07.16 19:41
|
|
|
|
|
|
Besameles újkrumpli
|
A krumplit héjában megfőzöm (félpuhára), leszűröm, meghámozom, karikára vágom. Vajjal vékonyan kikent tepsibe terítem 2 rétegbe... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szabonori
2014.06.16 22:53
|
|
|
|
|
|
Trappista sajt
|
A túrót a tejjel együtt odatesszük forrásig főni, nem forraljuk csak jól felmelegítjük. Amikor már látszik a savó le is vehetjü... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
donmolnarmeister
2014.04.27 18:26
|
|
|
|
|
|
töltött eprek
|
Vájuk ki az eper közepét és nyomózsákkal nyomjuk kis halmokat a krémből a belsejükbe.
Hűtsük be,kb. 30-40 percre.... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
henihencsi
2014.02.22 13:02
|
|
|
|
|
|
|