|
Brokkolis.,zöldbabos köret
|
Oliva olajon pici vízzel,sóval ès a borssal megpárolom a brokkolit ès a babot.Ha puha elfõzöm a levet róla.Picit ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ancsa37
2014.05.07 07:39
|
|
|
|
|
|
Omlett gombával
|
A szárított gombát mossuk meg, majd törölgessük szárazra. Vágjuk apró darabokra, majd serpenyõben hevített vajban pároljuk 5 pe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.17 09:56
|
|
|
|
|
|
Ananászos csirkesaláta
|
Fõzzük a tojásokat 6 percig.Vágjunk az ananászból 4-6,egyenként 1-2 cm vastagságú szeletet és hámozzuk meg.Vágjuk a szeleteket ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.19 15:40
|
|
|
|
|
|
Kókuszos kölesgolyó
|
A kölest folyó víz alatt jól mossuk meg, majd háromszor annyi vízzel tegyük fel fõni. 15-20 perc alatt puhára fõzzük. Gabonatej... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
magyaritunde
2013.12.04 18:23
|
|
|
|
|
|
Pikáns sült csirke
|
Mossuk meg a csirkét, majd vágjuk ketté. Az íróhoz adjuk hozzá a chiliszószt, a mustárt, a préselt fokhagymát, az apróra vágott... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.04 17:33
|
|
|
|
|
|
Töltött csirke
|
A csirkét mossuk meg és töröljük szárazra. Dörzsöljük át majoránnával és a Szárnyas fûszerkeverékkel.
A hagymát és a sárgarépá... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2013.12.04 12:55
|
|
|
|
|
|
Cukkinis zöldbabköret
|
A zöldbabot megtisztítjuk,feldarabolju k,kevés sós vízben puhára fõzzük.Közben az olajon a héjastól kis kockára vágott cukkinit ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.27 10:46
|
|
|
|
|
|
Fügelekvár készítése
|
Mossuk és hámozzuk meg a fügéket, majd vágjuk õket félbe. Egy nagy edénybe keverjük össze a cukrot a citromlével, majd öntsük f... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
csatarivill
2013.11.10 07:48
|
|
|
|
|
|
Bécsi barack lepény
|
Az egész tojásokat kikeverjük a margarinnal és a cukorral, majd sorra hozzáadjuk állandó keverés mellett a tejet ,a rétesliszte... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.28 20:00
|
|
|
|
|
|
Rakott húsos padlizsán
|
Mossuk meg a padlizsánt, vágjuk vékony szeletekre, sózzuk meg! Hagyjuk így fél órát, majd töröljük meg. Egy serpenyõbe tegyünk ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:44
|
|
|
|
|
|
|