|
Libaleves pirított májjal
|
A libaaprólékot tisztítsuk meg és hideg vízben tegyük fel főni. Amikor felforr a habját szedjük le, sózzuk és kis lángon 30-40 ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.02.23 10:57
|
|
|
|
|
|
Fűszeres narancs
|
A narancs héját alaposan mossuk le, majd a narancsot vágjuk fél cm vastag karikákra.
A szeleteket tegyük egy lábasba, öntsük f... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila1
2012.02.06 16:01
|
|
|
|
|
|
Spanyol madár
|
A karajt megmossuk,nagy szeletekre felvágjuk,kiverjük,a húsnak csak az egy oldalát sózzuk,borsozzuk,mustárral megkenjük.Félbe v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
koszen1969
2012.01.12 17:28
|
|
|
|
|
|
Szederbor...
|
A szedret először mossuk meg, jól zúzzuk össze, és adjuk hozzá a cukrot. A masszát öntsük egy fedhető edénybe, amelyben majd ... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 18:16
|
|
|
|
|
|
Ciprusi csirkecomb
|
A koriandert és a római köményt keverjük össze a sóval, majd dörzsöljük be vele alaposan a megmosott csirkecombokat. Az így elő... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:46
|
|
|
|
|
|
Tésztás szivárványsaláta
|
Főzzük meg a tésztát, szűrjük le majd tegyük egy öblös edénybe. És egyenlőre rakjuk félre.
Mossuk meg a zöldségeket.
Darabolj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
simdia
2011.12.27 16:45
|
|
|
|
|
|
Csigapörkölt
|
Igazán a szép, nagy koranyári éticsiga alkalmas az elkészítésére. A csigákat tartsuk néhány napig fedeles kosárban, hogy a bélt... |
2 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:03
|
|
|
|
|
|
|