|
Sonkás rakott tészta
|
A tésztát főzd meg enyhén sós, lobogó vízben, ahhoz, hogy a végeredmény igazán jó legyen, ne főzd puhára, még a fog keménynél i... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.22 18:16
|
|
|
|
|
|
Pikáns csirkeragu
|
A húst alaposan megmossuk, majd felcsíkozzuk.
A kétféle hagymát apróra reszeljük és hozzáadjuk a mézet, a mustárt, a taco szós... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.20 19:12
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves barna sörrel
|
A hagymát pucoljuk meg, majd félbevágva vékonyan szeleteljük fel.
Egy edényben hevítsük fel a vajat, adjuk hozzá a felszelet... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.01.02 12:03
|
|
|
|
|
|
Chilis bab fehér babbal
|
A hagymát megtisztítom és apróra vágom. A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomom. Egy mélyebb lábasba olajat öntök, felforrósítom ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szabonori
2014.11.19 20:38
|
|
|
|
|
|
Tunkolós pirított máj
|
A hagymát apróra felkockázom, a májat feldarabolom.A hagymát a margarinon üvegesre pirítom, majd a tűzről levéve megszórom kevé... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
izabella69
2014.06.11 15:35
|
|
|
|
|
|
Savanyú káposzta bulgurral
|
A hagymát, a kétféle szalonnát csíkokra, a kolbászt karikákra, a húst kockákra vágjuk. A káposztát beáztatjuk, kinyomkodjuk, fe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bartfaiandrea
2014.04.24 07:45
|
|
|
|
|
|
Húsos nudli
|
1 kg héjában főtt burgonyát meghámozzuk és áttörjük. 30 dkg liszt, csipetnyi só, 5 dkg zsír, 2 tojás sárgája. Ezeket összegyúrj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
csordasne
2013.11.28 13:58
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Sárgaborsó főzelék füstölt oldalassal
|
A sárgaborsót előző este hideg vízbe beáztatjuk.Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk.A beáztatott borsót és a füstölt old... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:36
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A lisz... |
0 komment
|
19 ember kedveli
|
ketiksz
2012.09.18 20:49
|
|
|
|
|
|
|