|
Részeges nyúl
|
Karikákra vágjuk a zöldséget és a hagymát. A vörösborban a fűszerekkel ízesítve puhára főzzük, majd kihűtjük.
Lehártyázzuk é... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
barklara
2018.02.11 20:44
|
|
|
|
|
|
Fehérboros tűzdelt pulykasült
|
A megmosott húst leszárítjuk, hegyes késsel sűrűn zsebeket vágunk bele, darabolt szalonnával és fokhagymával megtűzdeljük. Egy ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.15 17:54
|
|
|
|
|
|
Narancsos csirke
|
A csirkét a szalonnával sűrűn megtűzdeljük,és ha a szalonna nem elég sós,meg is sózzuk.Vajjal bedörzsöljük,és tűzálló tálra vag... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.27 20:08
|
|
|
|
|
|
Citromos-borsos rostélyos...
|
A hússzeleteket enyhén kiverjük, és a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával megtűzdeljük.
A borsos olajat lábasban eg... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:58
|
|
|
|
|
|
|