|
Zöldséges, tepsis krumpli
|
A krumplikat, gombát és a répát megpucoljuk, megmossuk a cukkinit.
A zöldségeket nagyobb kockákra vágjuk, beletesszük a teps... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 19:28
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai molnárponty
|
1. A halszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, fél órára besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finom... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:37
|
|
|
|
|
|
HARCSÁS SAVANYÚ KÁPOSZTA
|
A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a viss... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:31
|
|
|
|
|
|
Lucskos káposzta másképpen
|
A húst kockákra vágjuk, kevés sóval, borssal feltesszük főni
hozzáadjuk az apróra vágott hagymát
a szalonnát egészben hagyva ... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 11:14
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi slambuc bográcsban
|
A hortobágyi slambuc bográcsban úgy készül, hogy a kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk.
Ha szeretnénk, kisze... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.15 15:38
|
|
|
|
|
|
Gombás-krémsajtos töltött batyu
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval begyúrjuk a tésztát és egy órát meleg helyen kelesztjük.
... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.11 21:27
|
|
|
|
|
|
Serpenyős csirke
|
A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a pirospaprikát és egy gerezd zúzott fokhagymát. Alaposan összeke... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.04 12:05
|
|
|
|
|
|
Zöldséges töltött fasírt
|
a darált húst,a beáztatott zsemlét, 2 db tojást,sót,borsot az összedarabolt fokhagymát, a lereszelt zöldségeket,kevés összedara... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
magdusi
2015.11.06 11:05
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos kacsaragu leves
|
Lépés 1
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük. A húsát kockára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A füst... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.26 10:45
|
|
|
|
|
|
|