|
Bulgur gombával és csikemellel...
|
A megtisztított csirkemellet apró kockára vágjuk és olívaolajon megsütjük, majd félre tesszük.
A hagymát apró kockára vágjuk,... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
simocsi
2018.03.21 16:59
|
|
|
|
|
|
Cukkinis, padlizsános egytálétel
|
A cukkinit és a padlizsánt megtisztítjuk és megmossuk. A cukkinit félbevágjuk és felszeleteljük. A padlizsánt felkockázzuk. A h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 18:18
|
|
|
|
|
|
Pirított gomba sárgarépával
|
A gombafejeket cikkekre vágjuk, a lábakat is feldaraboljuk. A répát felszeleteljük, és megdinszteljük egy kicsit az olívaolajba... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 17:34
|
|
|
|
|
|
Mustáros, gombás csirkemell
|
A gombát felszeleteljük. Az olaj felén megpirítjuk, először 3-4 percig fedő alatt puhítjuk (időnként megkeverjük), majd a fedőt... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 13:40
|
|
|
|
|
|
Mediterrán tepsis hal
|
A halszeleteket meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk, félretesszük.
A zöldfűszereket finomra vágjuk vagy késes robotg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.24 19:59
|
|
|
|
|
|
Lazac kukoricasalsával
|
Egy teflonserpenyőben a lazacszeletek mindkét oldalát barnára sütjük. (Nem szükséges teljesen átsütni, a lazac úgy a legjobb, h... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.23 23:16
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás hal ropogós bundában
|
A halszeleteket kicsit besózzuk (a tengeri halat óvatosan, mert eleve sós). Egy kiló halhoz 1 nagy vagy 2 kisebb fej fokhagymát... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
taszat
2018.01.06 23:26
|
|
|
|
|
|
Citrommal sült hal zöldséges körettel
|
1. A rizst megfőzzük a csomagoláson megadott utasítás szerint. Közben apróra vágjuk a hagymát, és egy fazékban, kevés olívaolaj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.05 19:43
|
|
|
|
|
|
Zöldséges hal
|
1. A krumplit megfőzzük a héjában, majd megtisztítjuk a héjától és felkarikázzuk.
2. Az alufóliát megolajozzuk, majd a kariká... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
taszat
2018.01.04 20:17
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai molnárponty
|
1. A halszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, fél órára besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finom... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:37
|
|
|
|
|
|
|