|
Oldalas mézes-mustáros pácban
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegte... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
|
|
Káposztás paszuly csülökkel
|
A savanyú káposztát egy kicsit összevágjuk, hogy ne legyen olyan hosszú szálú, azután hideg vízbe feltesszük főzni, dobunk a ví... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.08 10:07
|
|
|
|
|
|
Vadas marhahúsból
|
A húsokat sózom.Kotányi Vadak fűszersóval meghintem,majd megkenem mustárral mind a két felét.Kevés olajat öntök egy edénybe,rá... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
csatarivill
2014.02.09 14:34
|
|
|
|
|
|
Lőrinci húsleves
|
A húst és a csontot megmossuk, a zöldségeket megpucoljuk, a zöldeket összekötjük. A megfelelő nagyméretű fazékba a húst és a di... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2013.11.25 13:39
|
|
|
|
|
|
Tarpai őznyársak.
|
A sütés előtti napon a húst bepácoljuk, a kimagozott aszalt szilvát vörösborba áztatjuk.
A pác: A páclét vízből ecettel, h... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:48
|
|
|
|
|
|
Libaleves pirított májjal
|
A libaaprólékot tisztítsuk meg és hideg vízben tegyük fel főni. Amikor felforr a habját szedjük le, sózzuk és kis lángon 30-40 ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.02.23 10:57
|
|
|
|
|
|
Disznótoros káposzta
|
Nagy fazékba teszünk a kisülő zsírból és ha forró a nagyobbra darabolt vöröshagymát belerakjuk, kicsit dinszteljük. Ezt követőe... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:17
|
|
|
|
|
|
|