|
Mézes répaturmix
|
A répákat megpucolom, lereszelem és kevés vajon megpárolom. Adok hozzá mézet és karamellizálom. Hagyjuk kihűlni. A joghurttal é... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dori37
2014.06.09 23:35
|
|
|
|
|
|
Gesztenyekrémleves
|
A finomra vágott hagymát a vajon megpárolom, majd hozzáadom a vékony karikákra vágott sárgarépát és a gesztenyét. Utána felöntö... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
patakigigi
2014.06.04 17:25
|
|
|
|
|
|
Mézes, fűszeres oldalas besamel mártással
|
Az oldalast darabokra vágom. A szójaszószt elkeverem a mézzel, apróra vágott fokhagymával és a sült oldalas fűszerkeverékkel. A... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
niki74
2014.05.26 17:08
|
|
|
|
|
|
Füstölt sajtkrémleves
|
A lisztet világosra pirítjuk, felengedem 1.6l vízzel, beletesszük a leveskockát és a fűszereket és felforraljuk, beletesszük a ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
anyakatus
2014.05.20 20:07
|
|
|
|
|
|
magyaros rakottkrumpli (diétás étel)
|
A darált húsból kolbászkrémet készítünk. Hasonló az összetétel, mint a normális füstölt kolbász esetén, csak itt a fűszeres egy... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
vegyeleszre
2014.05.01 21:54
|
|
|
|
|
|
Spenótos-brokkolis lasagne
|
A spenótot kiolvasztom és lassú tűzön főzöm, majd belekeverem a villával szétnyomkodott túrót. Beízesítem sóval, borssal, szere... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anitakezi
2014.04.18 16:09
|
|
|
|
|
|
Zöldséges halragu
|
A halat csíkokra vágom, a gombát felszeletelem. A spárgát meghámozom és felaprítom. A serpenyőben megmelegítem az olajat és bel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.04.16 22:31
|
|
|
|
|
|
Fűszeres-ánizsos keksz
|
A liszteket egy tálban összekeverem. Hozzáadom a fűszereket, vajat és a zsírt elmorzsolom benne. Hozzáadom a porcukrot, a tojás... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
amentida
2014.04.08 18:52
|
|
|
|
|
|
Rakott brokkoli
|
A sárgarépát felszeletelem. A rózsáira szedett karfiolt forrásban lévő,sós vízben 10-12 perc alatt megpárolom. A brokkolit forr... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kunattilane
2014.04.02 17:45
|
|
|
|
|
|
|