|
Sós kifli variációk
|
A lisztet, a sót, az olajat, az élesztőt, a langyos tejet jól összegyúrom és 5 db cipót készítek belőle, majd fél óráig pihente... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.07 16:00
|
|
|
|
|
|
Szezámmagos kockák
|
A kétféle lisztet keverjük össze a sóval szárazan ,majd a féldeci tejben az élesztőt kelesszük meg, a csipet cukorral.1 tojáss... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsokazsoka
2015.01.21 20:29
|
|
|
|
|
|
Bacon szalonnás csavart tészta
|
A sütőt bekapcsoltam 180 fokra, hogy előmelegedjen.
A tésztát kettévágva 2 akkora vékony lapot nyújtottam (vagy vágtam), hogy... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.14 22:35
|
|
|
|
|
|
Csírkecomb sajttal és sonkával tőltve
|
A csirkecombokból éles késsel kivesszük a csontot, és a csont helyétöl kétfelé bevágjuk a combokat úgy, hogy kétoldalra kiterít... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.02 01:31
|
|
|
|
|
|
Krumplis pogácsa
|
A lisztet tálba szitálom. Közepébe mélyedést alakítok ki, beleöntöm a meglangyosított tejet, majd a tejbe belemorzsolom az éles... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
elenacska
2014.09.11 17:44
|
|
|
|
|
|
Sajtos rúd
|
Egy tálba teszem a lisztet, hozzáadom a rámát és elmorzsolom vele. Ehhez adom tejfölt, a sajtból kb a negyedét bele reszelem, é... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
eva23
2014.07.16 19:41
|
|
|
|
|
|
Joghurtos kelt pogácsa
|
A meleg tejbe rakom a cukrot és az élesztőt, felfuttatom.
Ha megkelt, akkor keverem bele a lisztet, tojást, sárgákat, joghurt... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2014.06.24 17:54
|
|
|
|
|
|
Szórt, töltött kiflik
|
Fél kocka élesztőt 1 dl langyos, cukros tejbe morzsolok és felfuttatom. Adok hozzá 1 kávéskanál sót, 1 evőkanál olajat és 25 dk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.30 11:27
|
|
|
|
|
|
Töltött padlizsántekercsek
|
A padlizsánokat megmosom és hosszában felvágom. Egy olajjal kikent tepsibe teszem és 170 fokon 20 perc alatt megsütöm a padlizs... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
blackandi
2014.03.23 19:29
|
|
|
|
|
|
|