|
Töltött, rántott csirkecomb filé
|
A húst sózom, szárnyas fűszerrel megszórom. A paprikákat szeletekre az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágom. A hús egyik oldalá... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
hornoke
2014.04.23 18:23
|
|
|
|
|
|
Karajba göngyölt velő rántva
|
A sertéskarajt kissé húsverővel kiverem, a sertésvelőt enyhén sós, borsos vízben előfőzöm.
A hagymát olajon megpirítom, majd ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kunattilane
2014.04.08 16:14
|
|
|
|
|
|
Rántott máj krumplival
|
A burgonyákat meghámozom és vékony karikákra szeletelem, majd 15-20 perc alatt bő, forró olajban kisütöm. Közben a májat megmos... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.04.06 19:01
|
|
|
|
|
|
Baconos-besameles nokedli
|
1 kg lisztből, 3 tojásból a szokásos módon nokedlit főzök.Egy tűzálló tálat kivajazok, ebbe öntöm a lecsöpögtetett nokedlit. A ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bnejudit
2014.03.25 18:59
|
|
|
|
|
|
Pudingos csiga
|
Langyos cukros tejben felfuttatom az élesztőt. A lisztből, élesztős tejből, margarinból, egy egész tojásból és egy csipet sóból... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feedivion
2014.03.12 17:41
|
|
|
|
|
|
Áfonyás túrókrémes torta
|
A 2 tasak tejszínízű pudingporból az 5 ek cukorral és a 6 dl tejjel pudingot főzünk. Még melegen hozzákeverjük a puha margarint... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.07 11:17
|
|
|
|
|
|
Zala kocka
|
A kakaós piskótát a szokásos módon elkészítem,,majd ha kihűlt kétfelé vágom.A sárga piskótát szintén elkészítem,de ezt már ne k... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.03 17:11
|
|
|
|
|
|
Citromos kifli
|
A hozzávalókból,a szokásos módon kelt tésztát készítünk,kelesztés után kinyújtjuk és kifliket sodrunk belőle.A kifliket lekvárr... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.29 09:01
|
|
|
|
|
|
Barackos ünnepi sütemény
|
A piskótát már előző nap megsüthetjük,a szokásos módszerrel, egy 32x20cm-es tepsiben.
Másnap a pudingporral,a liszttel a tejje... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.28 11:37
|
|
|
|
|
|
|