|
Makaróni sajtkrémmel
|
A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Olvasztott vaj... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
anaxor
2013.03.05 21:07
|
|
|
|
|
|
A tökéletes rántott sajt
|
A trappista sajtot óvatosan, egy vékony kés segítségével szeleteld fel nagyjából 3-4 mm-es csíkokra. A tejet öntsd egy tálba, é... |
3 komment
|
20 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.15 12:31
|
|
|
|
|
|
Spagetti holland módra
|
A tésztát összetöröm és a szokásos módon, sós, forrásban lévő vízben megfőzöm. Meleg vízzel leöblítem és melegen tartom. Közben... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.04 15:13
|
|
|
|
|
|
Banános piskótatallér
|
Két piskótatallér közé 1-1 szelet banánt rakunk, majd átszúrjuk egy fogvájóval. A pudingot a szokásos módon felfőzzük, és még m... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.13 10:56
|
|
|
|
|
|
Fetával töltött rántott csirkemell
|
A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk, és oregánóval megszórjuk.
A fetát 4 egyenlő... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.12 17:26
|
|
|
|
|
|
Gombás raguval töltött haltekercs!
|
A hagymát és a gombát felaprítom és a vajon megpirítom .
Hozzákeverem a kis kockára vágott főtt tojást, petrezselymet,kaprot,,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.29 20:22
|
|
|
|
|
|
Kijevi csirkemell !
|
A csirkemellet lapjába felvágom ,s két fólia között kissé kiklopfolom .
a szeleteket sózom és borsozom , majd a hűtőbe rakom .... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.29 22:14
|
|
|
|
|
|
Tepsis nokedlis darálthús
|
Az apróra vágott vöröshagymát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a köménymagot, majd pirospaprikával meghintve a dará... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
galambjani
2012.10.15 22:26
|
|
|
|
|
|
Aszaltszilvás csirkemell
|
A csirkemelleket kicsontozzuk úgy, hogy 4 tömör húsdarabot kapjunk. A fél csirkemelleket kiklopfoljuk, vigyázzunk arra, hogy a ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ketiksz
2012.09.15 15:11
|
|
|
|
|
|
|