|
Fahéjas csiga
|
A tésztát, a leírása szerint, hagyom felengedni. Lisztezett deszkára kiterítem és fél centi vastagra nyújtom. Megkenem a felolv... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eva23
2014.09.01 17:54
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés bukta
|
A tejet meglangyosítjuk és a felét egy másik pohárba átöntjük. Az élesztőt belemorzsoljuk és 1 kiskanál cukrot hozzáadva kb. 15... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2014.05.13 16:43
|
|
|
|
|
|
Kecskeméti csirke
|
A csirkét feldarabolom, megsózzuk, majd 1 órát állni hagyom. Utána, paprikás lisztbe forgatom. Teflon tepsibe, szorosan egymás ... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.05.01 19:24
|
|
|
|
|
|
Tojástekercs
|
Az egész tojásokat ételízesítővel, kevés őrölt borssal felverem, hozzáadom a tejfölt és a lisztet, jól elkeverem és kiolajozott... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
noncredo
2014.04.03 15:39
|
|
|
|
|
|
Házi kenőmájas
|
Előző este tejbe beáztatjuk a májat. Másnap kb 2 evőkanál olajon puhára sütjük. Közben a hagymákat üvegesre pároljuk majd fűsze... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
anitakezi
2014.03.16 13:08
|
|
|
|
|
|
Mazsolás -túrós csiga citrommázzal
|
A túrót szitán áttörjük (én csak villával szoktam szétnyomkodni).
25 dkg hideg vajat elforgácsolunk, és a sóval, a vaníliás cu... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.02 16:30
|
|
|
|
|
|
Kakaós csiga
|
A liszthez hozzáadom az 50 g porcukrot és egy csipet sót. 3 dl tejet meglangyosítok, az élesztővel megkelesztem, majd belekever... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
viragbaba
2014.03.01 19:33
|
|
|
|
|
|
Mustáros -fokhagymás mártásban sült csirkecomb
|
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat.
A combokat bekenjük ... |
2 komment
|
15 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.20 09:51
|
|
|
|
|
|
Erdélyi zsiványpecsenye puliszkával
|
A bélszínt tenyérnyi nagyságúra, a füstölt szalonnát feleakkorára vágjuk. A bélszínt sózzuk, borsozzuk, és a hagymát felnégyelj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.13 10:34
|
|
|
|
|
|
|