|
Gombás csirkepaprikás
|
Az apróra vágott vöröshagymát az étolajon megpirítom. A tűzről félrehúzva hozzáadom a pirospaprikát, beletesszük a megtisztítot... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sz-andi
2014.01.06 06:01
|
|
|
|
|
|
Csirkemell kínai pácban
|
A páchoz való szezámmagot pirítsuk meg a száraz serpenyőben, majd morzsoljuk össze.
Egy tálban keverjük össze a pác hozzávalói... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csordasne
2013.12.05 15:32
|
|
|
|
|
|
Pikáns sült csirke
|
Mossuk meg a csirkét, majd vágjuk ketté. Az íróhoz adjuk hozzá a chiliszószt, a mustárt, a préselt fokhagymát, az apróra vágott... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.04 17:33
|
|
|
|
|
|
Töltött csirke
|
A csirkét mossuk meg és töröljük szárazra. Dörzsöljük át majoránnával és a Szárnyas fűszerkeverékkel.
A hagymát és a sárgarépá... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2013.12.04 12:55
|
|
|
|
|
|
Kínai csirkeszárny
|
Pirítsuk meg a csirkeszárnyakat az olajon
Vágjuk fel a hagymát és zöldhagymát, de a zöld részét tegyük félre későbbre. Adjuk a... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
sz-andi
2013.11.27 16:45
|
|
|
|
|
|
Cukkinis zöldbabsaláta
|
A zöldbabot megtisztítjuk,feldarabolju k és a kockára vágott cukkinival együtt nem túl puhára pároljuk :Lecsepegtetjük,majd hozz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.25 10:28
|
|
|
|
|
|
Pulykaragu májas burgonyagombóccal
|
A húst megmossuk,apróra vágjuk,és kevés sós vízben megfőzzük .Leszűrjük és leöblítjük hideg vízzel.A vöröshagymát apróra vágjuk... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.19 17:50
|
|
|
|
|
|
Pikáns tejszínes, gombás csirke
|
A megmosott csirkedarabokat vegetával, vagy az összemorzsolt leveskockával jól bedörzsöljük. Vajat vagy olívaolajat hevítünk, ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
vikariuse
2013.10.07 22:39
|
|
|
|
|
|
Zöldséges erőleves
|
Tetszés szerint feldaraboljuk a megtisztított sárga- és fehérrépát, majd olajon addig dinszteljük, amíg az olaj át nem veszi a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.16 22:28
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
|