|
Libaleves pirított májjal
|
A libaaprólékot tisztítsuk meg és hideg vízben tegyük fel főni. Amikor felforr a habját szedjük le, sózzuk és kis lángon 30-40 ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.02.23 10:57
|
|
|
|
|
|
Jénaiban sült csirkeszárny
|
Egy régebbi, hagyományos módszerrel is süthetünk úgy csirkeszárnyat, mintha a grillben készülne.
Csupán fedeles, kétrészes... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.05 08:02
|
|
|
|
|
|
Panjabi káposzta
|
A közepes fej káposztát durva, kb. 3x3-as kockára daraboljuk
serpenyőben olajat hevítünk, amikor forró, beleszórjuk a cukrot, ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ficzek1
2012.02.02 18:29
|
|
|
|
|
|
májjal töltött csirkecomb
|
1. A csirkecombot és a májat megmossuk. A májról eltávolítjuk a hártyákat -inakat, majd kettévágjuk.
2. A hagymát és a fokhagy... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.19 15:08
|
|
|
|
|
|
Távol-keleti mézes csirkeszárny...
|
A csirkeszárnyat só nélkül sütőben pirosra sütjük.
A szójaszószt az olvasztott mézzel, a citromlével, a narancslével, a bor... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 18:00
|
|
|
|
|
|
Sóágyon sült csirke...
|
Közepes méretű, peremes tepsibe öntjük az 1 kg sót, elegyengetjük, ráfektetjük a megmosott, leszikkasztott csirkét (nem kell ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.07 16:55
|
|
|
|
|
|
Mustáros pulykamell
|
Felszeleteljük a pulykamellet,kikloppfoljuk , sózzuk. A mustárt a fűszerekkel összekeverjük és hozzáadjuk a joghurtot. Kikenünk ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:39
|
|
|
|
|
|
Káposztás kacsa
|
A megtisztított kacsa bőrét sűrűn bevagdosom, a vájatokat sóval, borssal és zúzott fokhagymával bedörzsölöm. A kacsa hasüregébe... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.06 15:54
|
|
|
|
|
|
Bugaci töltött csirke
|
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük. Megpirítjuk benne a szintén kockákra vágott májat (csirkeaprólék), a felaprózott gomb... |
1 komment
|
14 ember kedveli
|
isti53
2011.12.16 07:48
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
|