|
Sült csirke fokhagymamártással
|
Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat közepes lángon. Süssük a kissé kiklopfolt hús mindkét oldalát szép barnás-pirosra, ma... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.12 17:11
|
|
|
|
|
|
Mangold provence-i módra.
|
Egy gerezd fokhagymát, a kapribogyóval és a kiáztatott szardellával mozsárban összepürésítjük.
A mangoldlevelet nagyobb fajta ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.10 22:47
|
|
|
|
|
|
Kukoricás, tejszínes csirke
|
Felteszem a rizst főni. A csirkét felcsíkozom, vagy kockázom, -kinek, hogy szimpatikus-fokhagymasóval , majoránnával, kevés oreg... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
blueyes
2012.05.08 23:22
|
|
|
|
|
|
Brokkolival töltött jérce.
|
A brokkolit kevés vízben megfőzzük, majd botmixerrel összeturmixoljuk.
A bacont apró kockákra vágjuk, zsírját kipirítjuk, és... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.26 22:14
|
|
|
|
|
|
Nutellás finomság
|
A sütőt 175 fokra bekapcsoljuk.
A szikkadt kalácsot ujjnyi vastagon felszeleteljük és minden szeletet megkenünk Nutellával.
M... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.10 23:32
|
|
|
|
|
|
Szilvás-rácsos
|
A lisztet beleszitáljuk egy tálba, belekeverjük a cukrot, a sót és a szárított élesztőt.
A többi alapanyagot is hozzáadva, rug... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.08 15:52
|
|
|
|
|
|
Túrós-meggyes batyu
|
A leveles tésztát szobahőmérsékleten kiolvasztjuk.
A túrót jól összekeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral.
A meggysze... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.07 08:31
|
|
|
|
|
|
barackos clafoutis-gluténmentes
|
1.A barackokat megmossuk és ízlés szerinti vastagságúra felszeleteljük, daraboljuk (a 8-adokra vágott barackszeletek kellően... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.31 17:30
|
|
|
|
|
|
Fasírtgolyók
|
A kenyeret a tejbe áztatjuk. Kb. 10 perc elteltével jól kicsavarjuk.
Közben a finomra vágott vöröshagymát két evőkanálnyi olaj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:40
|
|
|
|
|
|
Diós-habos isler
|
A lisztet egy tálba tesszük, a közepébe öntjük a porcukrot, a tojássárgával elkavarjuk, a vajat a liszttel elmorzsoljuk, hozzáa... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:36
|
|
|
|
|
|
|