|
Sáfrányos zöldségleves
|
A karfiolt rózsáira szedtem, további kisebb darabokra vágtam, egy edényben felengedtem vízzel, amihez kevés ecetet adtam (így k... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.05 18:27
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos karfiolleves
|
A tejet az alaplével, és egy csipet sáfránnyal felforraljuk. Sózzuk-borsozzuk.
Közben a karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk é... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.04 13:21
|
|
|
|
|
|
Csirkés paella
|
A felhevített olajra rádobjuk a csirkecsíkokat, megpirítjuk és félretesszük őket. A megmaradt olajon megpároljuk az apróra vágo... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
feviroza
2015.02.12 18:22
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos-zöldborsós burgonyaleves
|
A burgonyát és a hagymát meghámozzuk, kockára vágjuk. Egy leveses edényben kevés (2-3 evőkanál) olajat forrósítunk, rászórjuk a... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.12 16:51
|
|
|
|
|
|
Magyar paella.
|
Minden hozzávalót elkészítünk előre. A zuzából finom pörköltet készítünk, a gombát (csiperke, de lehet laska is) vajon megpár... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.25 15:52
|
|
|
|
|
|
Kuszkusszal töltött padlizsán.
|
:
A padlizsánt előkészítjük, majd hosszanti irányban vékony szeleteket vágunk. A szelteket megsózzuk és állni hagyjuk, majd ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.07 21:37
|
|
|
|
|
|
Mongol pilaf.
|
Forraljunk fel egy liter vizet két Zöldségleves-kockával. Főzzük meg a megmosott rizst.
Egy serpenyőben süssük pirítsuk meg ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.29 18:57
|
|
|
|
|
|
Kebab sikhi (perzsa borjúnyárs).
|
A sáfrányt mozsárban megtöröm és egy csészében felöntöm 1/4 csésze forró vízzel, majd pár percre lefedem. Mikor kihűlt, össze... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.18 07:12
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos,citromos csirkenyárs !
|
A csirkemellet hosszában vékony csíkokra vágom fel,ezután megsózom és borsozom.
Egy kis tálban összekeverem az olajat, sáfrány... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.17 21:40
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos-rókagombás rizottó.
|
Az újhagymát felkarikázzuk. A vaj 2/3-ad részében egy csipet sóval lepirítjuk. Hozzáadjuk az átválogatott, megmosott rizst, a... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.11 11:46
|
|
|
|
|
|
|