|
Édes-savanyú kínai csirke...
|
A csirkemelleket kicsontozzuk, bőrüket lefejtjük, a húst vékony csíkokra vágjuk. Hozzáadunk 1 evőkanál szójaszószt és a rizsl... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.21 06:55
|
|
|
|
|
|
Füstölt csülök-almával-tormával-
|
A csülköket megtisztítjuk, megmossuk, majd hideg, sós vízben feltesszük főni, fedő alatt puhára főzzük.
Amikor megpuhult,... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:14
|
|
|
|
|
|
Barnasörös marhapite
|
A zsíron az apróra vágott hagymát világosbarnára pirítjuk.
A marhanyakat kis kockákra felvágjuk, és több részletben a hagymáh... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:11
|
|
|
|
|
|
Főtt tojásból egérke
|
A tojásokat megfőzzük, megtisztítjuk, majd kettévágjuk. Kivesszük a sárgájukat, és azt átpasszírozzuk. A salátát leveleire szed... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.13 20:18
|
|
|
|
|
|
Gombás rakott hús szeletek
|
Őzgerincformát kirakom a bacon szeletekkel úgy, hogy a szélei lelógjanak. 3 szelet karajt sózom, borsozom, lisztbe forgatom + 1... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.13 04:48
|
|
|
|
|
|
Búbos hús
|
A tarja szeleteket előző nap megsóztam, borsoztam, majd másnap, kevés olajban elősütöttem. A húst tepsibe leraktam és ráhalmozt... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.11 06:51
|
|
|
|
|
|
Hússaláta gazdagon-őzgerincformában-
|
Külön megfőzzük a csirkemellet, az apró kockára vágott burgonyát, és megpároljuk a borsót, répát.
A csirkemellet és a főtt s... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:01
|
|
|
|
|
|
Vega töltött cipó...
|
Kétharmad rész finomliszt és egyharmad rész Graham-liszt keverékéből, 2 szem főtt, áttört burgonyával és 2 deka élesztővel, f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.07 17:18
|
|
|
|
|
|
Pásztorpite
|
A kockára vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg, add hozzá a húst és a sárgarépát, süsd össze egy kicsit. Utána tedd bele a p... |
0 komment
|
40 ember kedveli
|
vicuska25
2012.01.05 13:02
|
|
|
|
|
|
Káposztalé-leves székelyesen
|
A csontokat bő hideg vízben,kevés sóval főni tesszük.20-30 perc után,ha felforrt lehabozzuk,hozzáadunk pár szem borsot,a darabo... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
mank87
2012.01.03 19:50
|
|
|
|
|
|
|