|
Füstölthúsos saláta !
|
A burgonyát, sárgarépát egyforma nagyságú darabokra felvágom és külön-külön sós vízben majdnem puhára főzöm , majd leszűröm .
... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.27 21:53
|
|
|
|
|
|
Káposztás
|
A lisztet, olajat, vizet és a sót jól kidolgozom , majd 20-25 percre pihentetem.
Addig elkészítem a tölteléket:Olajon üvegesre... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.23 22:02
|
|
|
|
|
|
Sült csirke Janó módra
|
A csirkét feldarabolom, alkatrészeire szedem(lehet negyedelni is). A combokat a csontjuk mentén felvágom, de nem csontozom ki.
... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2012.10.08 20:07
|
|
|
|
|
|
Tatár beefsteak vegetáriánusoknak.
|
A sárgarépát gyümölcscentrifugában kicentrifugázzuk. A lére nem lesz szükségünk, csak a répamasszára. A masszát egy tálba tes... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.07 21:24
|
|
|
|
|
|
Vegetáriánus lasagne.
|
A sárgarépát felkarikázva sós vízben puhára főzzük. Akárcsak a rózsáira szedett brokkolit. Mindkét zöldséget leszűrés után, k... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.07 21:03
|
|
|
|
|
|
Tejfölös burgonyaleves
|
A levesbe először a sárgarépát, zellerrépát teszem fel főni, mert a burgonyának kevesebb idő kell a főzéshez. Hozzáadom a sót, ... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
pici70
2012.10.05 22:01
|
|
|
|
|
|
Erdélyi céklaleves.
|
A krumplit sós vízben főzni kezdjük. Lereszeljük a sárgarépát, a fehérrépát, a zellert, a peszternákot, a hagymát és a céklát. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.25 16:13
|
|
|
|
|
|
Zöldséges ragu bográcsban.
|
A zsiradékon pirítsuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a kockára vágott húst. Várjuk meg, amíg kifehéredik a hús, majd öntsük fe... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 09:30
|
|
|
|
|
|
Mongol pilaf.
|
Forraljunk fel egy liter vizet két Zöldségleves-kockával. Főzzük meg a megmosott rizst.
Egy serpenyőben süssük pirítsuk meg ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.29 18:57
|
|
|
|
|
|
Bolognai metélt !
|
Olajat hevítek egy serpenyőben és hozzáadom az aprított hagymát, zellert, sárgarépát, jól elkeverem és 5 percig pirítom .
Bele... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.16 20:08
|
|
|
|
|
|
|