|
Barnasörös marhapite
|
A zsíron az apróra vágott hagymát világosbarnára pirítjuk.
A marhanyakat kis kockákra felvágjuk, és több részletben a hagymáh... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:11
|
|
|
|
|
|
Tavaszi salátatál...
|
A salátákat leveleire szedjük, megmossuk és lecsepegtetjük, majd darabokra tépjük, és egy tálra halmozzuk. A petrezselymet me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:55
|
|
|
|
|
|
Brassói apró pecsenye...
|
A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyság... |
1 komment
|
73 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:34
|
|
|
|
|
|
Gyros tál egyszerűen
|
A csirkemellet felcsíkozzuk, majd alaposan elkeverjük a gyros fűszerrel, kis sót még elbír lehet hozzá tenni. Kenjük meg egy ki... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
ficzek1
2012.01.09 21:06
|
|
|
|
|
|
Fetás saláta
|
A paradicsomot megmossuk, majd négyfelé vagdaljuk. Az uborkát meghámozzuk, apró darabokra vágjuk. A salátát megmossuk, apróra t... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:24
|
|
|
|
|
|
Mákos guba másként
|
Elkészítés: A kiflit 10-12 mm széles karikára vágjuk. A tejből, a tojások cukorral elkevert sárgájával, cukorral, vaníliás cuko... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cicuska00
2012.01.04 17:33
|
|
|
|
|
|
Fogas burgonyaágyon
|
A készítés előtti napon süllőket egy centiméterenként beirdaljuk, bekenjük mustárral, meghintjük borssal, meglocsoljuk a citro... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
vzsuzsa64
2012.01.04 14:00
|
|
|
|
|
|
Újházy tyúkhúsleves...
|
A tyúkot gondosan letisztogatjuk, a tollmaradványokat leperzseljük, a tokokat kihuzigáljuk, zsírzóját kivágjuk, majd kívül-belü... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 14:42
|
|
|
|
|
|
Almás töltött fánk
|
Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a fo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:44
|
|
|
|
|
|
|