|
Füstölt csülök babos káposztával
|
A babot előző napon megtisztítjuk és beáztatjuk. A csülköt meleg vízbe tesszük, felforraljuk, levét kiöntjük, és friss vízben p... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
bela_horvath
2016.01.16 09:24
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A zsiradékon megpirítom az apróra vágott hagymát, meghintem pirospaprikával valamint a liszttel és beleteszem a füstölt tarját,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
amentida
2014.04.09 20:05
|
|
|
|
|
|
Babos káposzta
|
A babot ételízesítős vízben puhára főzzük, a csülköt is megfőzzük. Közben a hagymát megpucoljuk és szálasra vágjuk. A káposztát... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
simonfai
2014.02.07 09:38
|
|
|
|
|
|
Cigánytokány babbal
|
A babot előző nap beáztatjuk.
Sós vízben puhára főzzük a babot.Megpirítjuk a vöröshagymát,hozzáadjuk a darabokra vágott sertés... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.21 10:46
|
|
|
|
|
|
Szárazbableves csipetkével
|
A babot még előző este áztassuk be langyos vízbe.A zöldségeke tisztítsuk meg és vágjuk hosszúkás hasábokra ,a burgonyát kockár... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.11 11:23
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos bab
|
A babot sós vízben megfőzőm, mikor megfőtt, leszűröm. Egy lábasba beleöntöm a paradicsompürét. A hagymát és a fokhagymát kevés... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.17 23:11
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
bableves
|
A hagymát felaprítjuk és egy magas lábasban olajon megdinszteljük. Lehúzzuk a tűzről megszórjuk pirospaprikával, visszatesszük ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
gera05
2011.12.28 13:03
|
|
|
|
|
|
jókai bableves
|
Elkészítés:
Előző este beáztatjuk a csülköt és a babot.A meghámozott f.hagymát és a borsot teafű-tartóba rakjuk (így könnyedé... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
gabendj
2011.12.27 11:51
|
|
|
|
|
|
|