|
Kekszes-puncsos szelet
|
A tojásokat kettéválasztjuk. A tojás sárgáját, a cukor 2/3-ad részével, a sütőporral és egy kanál vízzel kikeverjük A tojásfehé... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.09.07 21:25
|
|
|
|
|
|
Cukkinis, csirkemelles tészta
|
A csirkemellfilét vékony csíkokra vágjuk, 2 evőkanál olajon pirosra sütjük,majd kiszedjük egy tányérba. A közepes fej hagymát ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
javoragi
2014.08.08 20:12
|
|
|
|
|
|
Pataki tálban sült nyúl zöldségekkel
|
A Pataki-tálat 24 órára, de legalább 1 teljes éjszakára beáztatom hideg vízben, úgy hogy teljesen ellepje. A nyúl belsőségeit e... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
niki74
2014.05.03 22:50
|
|
|
|
|
|
Kétszínű kifli
|
Az élesztőt felfuttatom 3 dl tejben, másik 3 dl-ben feloldom az édesítőszert. A lisztben elkeverem a cukrot, az olajat és az él... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kunattilane
2014.04.09 22:35
|
|
|
|
|
|
Áfonyás túrókrémes torta
|
A 2 tasak tejszínízű pudingporból az 5 ek cukorral és a 6 dl tejjel pudingot főzünk. Még melegen hozzákeverjük a puha margarint... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.07 11:17
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés csemege
|
A csokoládét és a Ramát vízfürdőben felolvasztom. Az olvadt csokoládéhoz és Ramához hozzáadom a konyakot és az áttört, cukrozot... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ildikobezsan
2014.02.26 20:56
|
|
|
|
|
|
Almás papucsok
|
Az élesztőt pici cukros, langyos tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval tésztát dagasztunk. Meleg helyen duplájára kele... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.23 11:29
|
|
|
|
|
|
Töltött csirke palóc módra
|
A megtisztított csirkéről leválasszuk a nyakat, a lábat és a szárnyvégeket. A farán lévő részt, a végbéltájékot kivágjuk, kives... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
vegyeleszre
2014.02.16 01:00
|
|
|
|
|
|
Kolozsvári káposzta
|
Lábosban megolvasztunk egy kanál zsírt,felmelegítjük,és a forró zsírba beletesszük az apróra vágott káposztát.Jól megforgatjuk,... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.16 09:06
|
|
|
|
|
|
Napraforgó
|
A töltelékhez ledaráljuk a sonkát, adunk hozzá kevés tejfölt, mustárt, sót, borsot, finomra aprított vagy reszelt hagymát, resz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
liza1
2013.12.27 19:03
|
|
|
|
|
|
|