|
Gombás rakott padlizsán
|
A padlizsánokat meghámozzuk és hosszában kb. centi vastag szeletekre vágjuk.A szeleteket egy tálba tesszük, enyhén besózzuk, és... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.09.26 16:45
|
|
|
|
|
|
Kínai csirkemell
|
Először lebőrözzük és kicsontozzuk a csirkemelleket, ezt követőn fél órára hűtőbe tesszük, hogy kissé megdermedjenek, így könny... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ditke49
2013.09.11 13:45
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos csirkeraguleves
|
A vöröshagymát felkockázzuk, és kacsazsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott zöldségféléket, és kicsit pirítjuk. Hozzáad... |
2 komment
|
10 ember kedveli
|
csdavid30
2013.08.05 17:18
|
|
|
|
|
|
Sztrapacska
|
A krumplit apró lyukú reszelőn lereszelem - nem kis munka - sózom, és a liszttel összekeverem. Ezután sós, olajos enyhén ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 14:16
|
|
|
|
|
|
Lecsós rakott hús
|
A húst megsózom, befűszerezem - csirkemellhez tehetünk kakukkfüvet, sertéscombhoz pedig a majorannát részesítsük előnyben!
A k... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
birann
2013.07.25 13:53
|
|
|
|
|
|
Magyaros gombaleves
|
Kevés olajon a felaprított hagymát megfuttatom, hozzáadom a felaprított gombát, fehérrépát, sárgarépát és petrezselymet. Így pá... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.19 15:51
|
|
|
|
|
|
Tepsiben sült szilvásgombóc
|
A langyos tejben megfuttatom az élesztőt , s teszek bele kevés cukrot is.
Ha megkelt akkor keverem hozzá a lisztet, a tojássár... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.27 22:56
|
|
|
|
|
|
Kelt " kiflicske"
|
A meleg tejbe rakom az élesztőt és a cukrot, hagyom felfutni.
Egy nagyobb tálba rakom a lisztet, sót, élesztős tejet, vizet , ... |
2 komment
|
36 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.10 22:53
|
|
|
|
|
|
Székelygulyás
|
A káposztát kevés sós vízben a babérlevéllel párold puhára.
(Ha túl sok leve marad, szűrd le.) A pörkölt levébe főzd bele az ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 07:59
|
|
|
|
|
|
Sonkagulyás
|
A zsírt, egy fazékban felforrósítjuk, majd üvegesre fonnyasztjuk rajta a megtisztított, és finomra metélt vöröshagymát. A tűzrő... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 06:10
|
|
|
|
|
|
|