|
Az eredeti Bohém csemege.
|
1. A csokoládét a piskótához finomra vágjuk, majd összekeverjük a darált dióval, a kakaóporral, valamint a liszttel.
2. A ... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.18 12:43
|
|
|
|
|
|
Szalonnás-sajtos csirkemáj
|
A sajtot lereszeljük, összekeverjük a tejföllel, mustárral, borssal, sóval.
A szalonnát sorban lerakjuk a tepsibe, rákenjük az... |
0 komment
|
26 ember kedveli
|
kormilla
2012.05.09 09:57
|
|
|
|
|
|
Őszibarack bundában sütve
|
1.,
a tojás fehérjét habbá verjük a cukor és vaníliáscukor folyamatos hozzá adása közben.
(addig verjük amíg nagyon kemény h... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
kotta70
2012.04.17 22:32
|
|
|
|
|
|
Olvadós csokoládés desszert
|
A vajat megolvasztjuk, hozzákeverjük a fűszerpaprikát és állni hagyjuk 20 percig.
Vízgőz felett megolvasztjuk a darabokra tört... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.10 11:58
|
|
|
|
|
|
Formabontó túró rudi
|
A túrót finom lyukú szitán, egy kanál hátuljának segítségével áttörjük.
Egy tálban a tojássárgáját a porcukorral kikeverjük. H... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:35
|
|
|
|
|
|
Mézes krémes
|
A tészta készítése:
A mézes lapokhoz valókat félkemény tésztává gyúrjuk. Ha még kíván tejet, aprénként lehet bele picit ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.30 18:32
|
|
|
|
|
|
Szendvics omlett
|
A tojásokat lazán verjük fel a petrezselyemmel, és kevés sóval.
Hevítsünk fel egy serpenyőt, egy tk olajjal, majd közepes hőfo... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.19 16:55
|
|
|
|
|
|
Chilis koktélrákos tészta
|
Ha fagyasztott koktél rákot használunk, akkor szobahőmérsékleten olvasszuk ki, majd csepegtessük le.
A tésztát forrásban lévő,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.16 11:20
|
|
|
|
|
|
Magyaros gombócleves
|
A krumplit kockára vágjuk, és ételízesítős vízben puhára főzzük. Majd egy edénybe leszűrjük, hűlni hagyjuk. A vöröshagymát apró... |
1 komment
|
39 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:46
|
|
|
|
|
|
Sajtfánk füstölt sajttal
|
A vizet a sóval, és zsírral felforraljuk, beleszórjuk a lisztet és lassú tűzön addig főzzük,míg a tészta el nem válik az edényt... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibicimama
2012.02.25 15:46
|
|
|
|
|
|
|