|
Tárkonyos kacsaragu leves
|
Lépés 1
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük. A húsát kockára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A füst... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2015.06.26 10:45
|
|
|
|
|
|
Töpörtyűs pogácsa
|
Az élesztőt a cukorral, 1 kanál liszttel és egy deci langyos tejjel megfuttatjuk.
A lisztet a tojással, a kovásszal, evőkanál ... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.10 10:02
|
|
|
|
|
|
Töpörtyűs csiga
|
Az élesztőt és a cukrot 1 dl tejben elkevergetjük.A lisztet egy tálba öntjük,hozzáadjuk a sót,majd a közepébe készített mélyedé... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.12 17:00
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos kacsa raguleves
|
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a hájat apróra vágjuk. A húsát kockára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A füstölt szalonnát ko... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cocco
2012.02.06 09:06
|
|
|
|
|
|
|