|
Parajos túrókocka füstölt sonkával
|
A megtisztított parajt, sós, szódabikarbonátos vízben leforrázzuk, azután szitán lecsöpögtetjük. A túrót összekeverjük az egész... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
cocco
2012.04.10 09:29
|
|
|
|
|
|
Formabontó túró rudi
|
A túrót finom lyukú szitán, egy kanál hátuljának segítségével áttörjük.
Egy tálban a tojássárgáját a porcukorral kikeverjük. H... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:35
|
|
|
|
|
|
Orosz Pierogi !
|
Először a tölteléket csinálom meg:
A burgonyát kevés sós vízben megfőzöm s ezek után áttöröm.
A túrót ,sót, borsot, és az átt... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:21
|
|
|
|
|
|
Brokkolis tészta
|
Kevés olajon, csipet sóval, fedő alatt puhára pároljuk a brokkolit. Közben bő vízzel, kevés sóval feltesszük az orsó tésztát fő... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
zi
2012.04.01 20:19
|
|
|
|
|
|
Mézes krémes
|
A tészta készítése:
A mézes lapokhoz valókat félkemény tésztává gyúrjuk. Ha még kíván tejet, aprénként lehet bele picit ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.30 18:32
|
|
|
|
|
|
Banános süti
|
A lisztben elkeverjük a sütőport, a vaníliás cukrot, a csipetnyi sót és a kristálycukrot.
Ebben elmorzsoljuk a margarint, és ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.29 19:54
|
|
|
|
|
|
Sós burgonyás kifli
|
A burgonyát héjában megfőzzük, áttörjük és hűtjük. Az élesztőt felfuttatjuk cukros tejben.
A liszthez hozzáadjuk a sót, a zsír... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.29 13:03
|
|
|
|
|
|
Szegény ember leveskéje
|
Amikor tésztát főzünk ki, mindig ottmarad a leve, amit kiöntünk.
Na most ezt fogjuk felhasználni egy finom leves elkészítéséhe... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nagyi01
2012.03.25 11:55
|
|
|
|
|
|
Szendvics omlett
|
A tojásokat lazán verjük fel a petrezselyemmel, és kevés sóval.
Hevítsünk fel egy serpenyőt, egy tk olajjal, majd közepes hőfo... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.19 16:55
|
|
|
|
|
|
Chilis koktélrákos tészta
|
Ha fagyasztott koktél rákot használunk, akkor szobahőmérsékleten olvasszuk ki, majd csepegtessük le.
A tésztát forrásban lévő,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.16 11:20
|
|
|
|
|
|
|