|
Avokádós Ráksaláta
|
Az avokádót hosszában vágjuk ketté, vegyük ki a magot. Vegyünk ki mindkét félből 2-2 ek-nyit. Nyomkodjuk szét. Adjuk hozzá a mu... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vectra777
2016.05.21 14:14
|
|
|
|
|
|
Majonéz paleo
|
Miközben a Totu krém extrát habverővel kevergetjük vékony sugárban hozzácsorgatjuk az olajat. Ha úgy látjuk, hogy az olaj össze... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
noble
2015.07.04 08:16
|
|
|
|
|
|
Szanyi legényfogóleves
|
A csontot hideg vízben tesszük fel főni, ha felforrt, lehabozzuk, majd bezöldségeljük, sózzuk. A kb. 2 cm-es kockákra vágott ma... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.25 22:41
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás tócsni
|
A megtisztított nyers burgonyát durva reszelőn lereszelem, hozzáadom a lisztet és a tojást. Törött borssal, sóval, apróra vágot... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
blackandi
2014.11.09 14:25
|
|
|
|
|
|
Töltött dagadó
|
A dagadót hosszú éles késsel felszúrjuk. A beáztatott és kinyomkodott zsemlékhez hozzáütjük a tojásokat, sóval, borssal és petr... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.03 23:14
|
|
|
|
|
|
Makaróni tejszínes parajjal
|
A makarónit sós vízben megfőzzük, és meleg vízzel leöblítve jól lecsöpögtetjük. Közben a felforrósított olajon megpirítjuk a zú... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kunattilane
2014.07.10 21:34
|
|
|
|
|
|
Olaszos burgonyaleves
|
A megtisztított és karikákra vágott burgonyát egy liternyi vízbe tesszük, és belerakjuk a húsleveskockákat. Az összezúzott fokh... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szonoczky
2014.06.18 16:31
|
|
|
|
|
|
Pogácsa óvári sajttal
|
3 dkg élesztőt, kevés cukorral, fél dl tejben felfuttatok, majd 2 evőkanál lisztel összekavarom és újból felfuttatom. 50 dkg li... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.04.04 15:32
|
|
|
|
|
|
Töltike
|
A zsenge szőlőleveleket jól megmosom, leforrázom és leszűröm. A rizst egy kevés zsíron átfuttatva, félig megpárolom, majd össze... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dori37
2014.03.10 20:09
|
|
|
|
|
|
Erdélyi zsiványpecsenye puliszkával
|
A bélszínt tenyérnyi nagyságúra, a füstölt szalonnát feleakkorára vágjuk. A bélszínt sózzuk, borsozzuk, és a hagymát felnégyelj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.13 10:34
|
|
|
|
|
|
|