|
Legényfogó leves
|
Az olajon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát. Rárakjuk a kis kockára vágott húst. Kifehéredése után hozzáadjuk az u... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:24
|
|
|
|
|
|
Disznótoros káposzta
|
Nagy fazékba teszünk a kisülő zsírból és ha forró a nagyobbra darabolt vöröshagymát belerakjuk, kicsit dinszteljük. Ezt követőe... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:17
|
|
|
|
|
|
Hóember tejberizsből-az unokáim kedvence-
|
A tejet kétszeresére hígítjuk, reszelt citromhéjjal és cukorral ízesítve felforraljuk. A megmosott és az apró kockára vágott ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 04:28
|
|
|
|
|
|
Császárkörtés szaloncukor
|
Elkészítés: Fél kiló cukrot felteszünk főni két deci vízzel, s folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg hólyagos és átlátszó ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
isti83
2011.12.14 10:33
|
|
|
|
|
|
Diós, mákos beigli
|
A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk (mintha linzertésztát készítenénk), ügyelve arra, hogy a margarin ne olvadjon meg!
Hozzáö... |
6 komment
|
231 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 14:36
|
|
|
|
|
|
Lebbencsleves
|
A szalonnát apró csíkokra vágom és az olajon zsírjára pirítom. Hozzáteszem a kockákra vágott vöröshagymát. Amikor már üveges, f... |
3 komment
|
1 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.08.18 16:51
|
|
|
|
|
|
Pirított sertésmáj
|
A hártyáitól megtisztított májat, ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. A felkockázott vöröshagymát a felforrósított zsírba tesszük, m... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2014.03.22 18:44
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
Aki tudja az otthon megpucolhatja és szeletekre vághatja a halat, Aki viszont fél vagy nem tudja megkérheti
ismerősét vagy ha ... |
3 komment
|
4 ember kedveli
|
leonard22
2013.07.23 20:27
|
|
|
|
|
|
|