|
Jénaiban sült brokkoli...
|
A szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzátesszük a nagyobb kockákra vágott hagymát, és pár perc alatt puhára pirítjuk az egésze... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 14:13
|
|
|
|
|
|
Rakott makaróni egy óra alatt!
|
A vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk. A felhevített olajon a kétféle hagymát rövid ideig pároljuk. Hozzáa... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.10 17:07
|
|
|
|
|
|
Sonkás spárga-sajttal sütve-
|
A friss spárgát megtisztítjuk, cukorral és sóval ízesített vízben megfőzzük. Leszűrjük.
A füstölt sonkát 8 szeletre vágju... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:51
|
|
|
|
|
|
Ciprusi csirkecomb
|
A koriandert és a római köményt keverjük össze a sóval, majd dörzsöljük be vele alaposan a megmosott csirkecombokat. Az így elő... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:46
|
|
|
|
|
|
Clafoutis
|
Elkészítéséhez előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy kb 22 cm átmérőjű tűzálló tálat kivajazunk.
A cukrot és a tojásokat elke... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:09
|
|
|
|
|
|
Tepsis húsos burgonya...
|
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk, majd rátesszük a kockákra vágott húst, kicsit megpirítjuk. Kevés vízzel fe... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:59
|
|
|
|
|
|
Káposztás kacsa
|
A megtisztított kacsa bőrét sűrűn bevagdosom, a vájatokat sóval, borssal és zúzott fokhagymával bedörzsölöm. A kacsa hasüregébe... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.06 15:54
|
|
|
|
|
|
Tőkehalfilé sajttal
|
A halat leöblítem,majd leitatom róla a vizet. Citromlével meglocsolom és megszórom reszelt citromhéjjal. Ráreszelem a hagymát,m... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
mank87
2012.01.04 19:21
|
|
|
|
|
|
Töltött karalábé...
|
Meghámozzuk a karalábét, a leveleit metéltre, a tetejét, alját pedig egyenesre vágjuk, s karalábéfúróval üregesre fúrjuk.
... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:21
|
|
|
|
|
|
Spárgás lasagne...
|
A spárgát megtisztítjuk, végeit levágjuk, megmossuk, egészben hagyjuk. Enyhén sózott, cukrozott vízben kb. 5 percig, főzzük, ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.01 18:22
|
|
|
|
|
|
|