|
lencsefőzelék
|
Főzés előtt néhány órával áztassuk be a lencsét, miután megpuhult öntsük le róla a vizet. Főzés előtt vágjuk kockára a hagymát ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2017.03.20 13:15
|
|
|
|
|
|
Magos pogácsa
|
Az anyagokat összekeverjük, hozzáadjuk a vizet fokozatosan. Keményebb állagú tészta legyen, és jól kidolgozzuk. 1-órát kelesztj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.14 11:19
|
|
|
|
|
|
A legfinomabb Szilvás Gombóc
|
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és kifőzzük.
Leszűrjük, összetörjük, hagyjuk kicsit kihűlni. Félbevágjuk, és kimagozzuk ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.08.03 22:28
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkecsíkok párizsi bundában
|
A csirkemelleket ujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, valamint MAGGI Ét... |
0 komment
|
26 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.18 10:33
|
|
|
|
|
|
Virslis falatkák
|
A leveles tésztát, miután kiolvadt, enyhén lisztezett munkalapon vékonyra nyújtjuk, majd derelyevágóval, vagy késsel két ujjnyi... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.12.27 07:45
|
|
|
|
|
|
Zöldséges töltött fasírt
|
a darált húst,a beáztatott zsemlét, 2 db tojást,sót,borsot az összedarabolt fokhagymát, a lereszelt zöldségeket,kevés összedara... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
magdusi
2015.11.06 11:05
|
|
|
|
|
|
leveles tésztába csavart virsli vagy kolbász
|
A leveles tésztát kinyújtom.A tojást elkeverem és lekenem vele a kinyújtott tésztát,derelyevágóval két ujjnyi vastag csíkokra f... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.14 10:10
|
|
|
|
|
|
Túrós pogácsa
|
A sütőt előmelegítjük 200 C-ra.
2
Az összetevőket alaposan összegyúrjuk, majd letakarjuk a tésztát, és 20 percig hűtőben pi... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.07 10:51
|
|
|
|
|
|
Bögrés farsangi fánk
|
1. A langyos tejet egy tálba öntjük, beleszórjuk a porcukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és egy jó tízpercre félretesszük... |
1 komment
|
14 ember kedveli
|
feviroza
2015.02.21 12:41
|
|
|
|
|
|
|