|
Bolognai metélt !
|
Olajat hevítek egy serpenyőben és hozzáadom az aprított hagymát, zellert, sárgarépát, jól elkeverem és 5 percig pirítom .
Bele... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.16 20:08
|
|
|
|
|
|
Kacsamáj gombás hagymamártásban.
|
Először sós vízben megfőzzük a burgonyát.
A kacsamájat előfőzzük, lehűtjük. Az újhagymát karikára vágjuk, a fokhagymát s... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.27 12:23
|
|
|
|
|
|
Hajdúsági tokány !
|
Az apróra felvágott szalonnát kisütöm egy serpenyőben,a kockára vágott hagymát is megpirítom rajta.
Ezután rárakom a csíkokra ... |
1 komment
|
25 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.14 20:29
|
|
|
|
|
|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
Bográcsgulyás
|
1. A lábszárat valamivel kisebb kb. 2 centis
kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A hagymát megtisztítjuk, és egy... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 16:28
|
|
|
|
|
|
Tüzes bólé-ahogy én kínálom-
|
1. A szegfűszeget és narancshéjat kis vászonzacskóba kötjük, a vörösborral együtt tűzálló bóléstálban vagy rézüstben felforrósí... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:22
|
|
|
|
|
|
|