|
Fahéjas tejberizs eperrel
|
Lábasba öntjük (ha van, vaslábasba) az egyik zacskó epret és a szedret, addig főzzük, míg lekvár állaga nem lesz (25-30 perc), ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:29
|
|
|
|
|
|
Kókuszos - málnás piskóta torta
|
A sütőt előmelegítem 180 fokra. A tortaforma alját és oldalát is kibélelem sütőpapírral. A tojások fehérjét csipet sóval kemény... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
isti53
2012.04.06 07:16
|
|
|
|
|
|
Csirke kicsit másképpen
|
Megolajozom a tepsit, beleteszem a karikákra vágott krumplit, tetejére a csirkedarabokat megfűszerezem és az egészet betakarom ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
nagyi01
2012.04.04 15:37
|
|
|
|
|
|
ZÖLDSÉGES LASAGNA
|
A hagymát kockára vágva kevés olajon megpirítom, majd arra teszem a felszeletelt gombát, kicsit sózom .Kevergetve megpárolom.
... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:17
|
|
|
|
|
|
Fecskefészek !
|
A húsból 4 egyforma nagyságú zsebes szeletet vágok,hogy tölteni tudjam.Mindegyik második szeletnél vágom végig.
A medvehagymát... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:19
|
|
|
|
|
|
Meggyes-mákos rétes
|
A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sikért és a zsírt elmorzsoljuk a liszttel. A langyos vízben feloldjuk a sót, be... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.30 18:41
|
|
|
|
|
|
Hamis túrógombóc
|
A kemény aludtejről (alól) kiöntjük a savót, majd a megmaradt aludtejet felforrajuk, de óvatosan, hogy le ne égjen. Én nem szok... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.29 20:34
|
|
|
|
|
|
Diós-habos isler
|
A lisztet egy tálba tesszük, a közepébe öntjük a porcukrot, a tojássárgával elkavarjuk, a vajat a liszttel elmorzsoljuk, hozzáa... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:36
|
|
|
|
|
|
Gombával, paprikával töltött pulykamell
|
A húst 4-5 egyenlő szeletre felvágom, egy kicsit kiveregetem.
A húsból zsebes szeletet csinálok. A tölteléket beletöltöm ,ha k... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
ibolya58
2012.03.25 22:50
|
|
|
|
|
|
Szegény ember leveskéje
|
Amikor tésztát főzünk ki, mindig ottmarad a leve, amit kiöntünk.
Na most ezt fogjuk felhasználni egy finom leves elkészítéséhe... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nagyi01
2012.03.25 11:55
|
|
|
|
|
|
|