|
Gombafasírt – melegen és hidegen
|
A laskát megtisztítottam, és egészen apróra kockáztam (kb. fél cm). A hagymát finomra aprítottam. A vargánya eleve kockázva ker... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.18 13:12
|
|
|
|
|
|
Gombás borjútokány.
|
A húst kisujjnyi, a szalonnát keskeny csíkokra, a vöröshagymát, fokhagymát finomra aprítom, a gombát szeletelem, a paradicsom... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.23 15:19
|
|
|
|
|
|
Őrségi gombás flekken !
|
A gombát nem túl vékonyan felszeleteljük. A kakukkfűágat megmossuk, levélkéit letépkedjük. A hússzeleteket gyengén kiverjük. Eg... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.29 15:05
|
|
|
|
|
|
|