|
Szilveszteri szezámos kiflicskék
|
A tejet meglangyosítjuk.1,5 decinyit kimerünk belőle,a fele cukrot elkeverjük benne,majd belemorzsoljuk az élesztőt.10 percre f... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.07 23:32
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémmel töltött pogácsa
|
A tésztához a lisztet a rámával ,a sóval,a pirospaprikával és az élesztővel elmorzsoljuk.A reszelt sajtot belekeverjük,majd a t... |
2 komment
|
15 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.07 23:37
|
|
|
|
|
|
Gnocchi
|
A krumplit főzd meg, és egy krumplinyomón nyomd át. Sózd és borsozd meg, majd apránként add hozzá a lisztet, és keverd el ala... |
1 komment
|
20 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.21 09:12
|
|
|
|
|
|
Sárgabarackos gombóc
|
A krumplit megmossuk és héjastul enyhén sós vízben puhára főzzük, majd hagyjuk kicsit hűlni.
Meghámozzuk és krumplinyomón átny... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.11 00:05
|
|
|
|
|
|
barackos clafoutis-gluténmentes
|
1.A barackokat megmossuk és ízlés szerinti vastagságúra felszeleteljük, daraboljuk (a 8-adokra vágott barackszeletek kellően... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.31 17:30
|
|
|
|
|
|
Áfonyás-meyer citromos piték
|
1.A meyer citromot nagyon alaposan megmossuk és a héját lereszeljük.
2.A tészta hozzávalóit egy nagy tálban összegyúrjuk és... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.31 17:26
|
|
|
|
|
|
Vándorcsiga
|
Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk, majd a tészta többi hozzávalójával együtt összegyúrjuk, alaposan kidolgozzuk. 30 perci... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.29 20:15
|
|
|
|
|
|
Fahéjas kalács
|
1 dl langyos tejjel, 1/2 dkg cukorral, az élesztővel és 3 evőkanál liszttel kovászt készítünk. Langyos helyen 5 percig állni ha... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.29 20:09
|
|
|
|
|
|
Meggyes-rumos isler
|
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a többi hozzávalót, és sima tésztát gyúrunk belőle.
A tésztát fóliával betak... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:41
|
|
|
|
|
|
Rántott párizsi
|
A párizsit kb. 1 cm vastagságúra szeleteljük.
Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban mindkét oldalát ar... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 22:01
|
|
|
|
|
|
|