|
Pizzás párnácska
|
A liszthez hozzáadjuk a sütőport,sót,ecetet,vizet, tojást,borsot,és végül hozzámorzsoljuk a margarint.Jól összedolgozzuk.Egy tál... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
gizelszil
2012.03.07 23:04
|
|
|
|
|
|
Sajtos rúd másként
|
A lisztet,margarint, juhtúrót erősen sózva összegyúrjuk, és kisujjnyi vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megkenjük tojásfehérjével... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mandika48
2012.02.12 22:39
|
|
|
|
|
|
Kenyértésztában sült-fűszeres vaddisznó
|
Először a tészta alapanyagait (a tojás kivételével, mivel az a sütés előtti lekenéshez való) összekeverjük, kézzel jól kidolg... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:33
|
|
|
|
|
|
Csokis kalács
|
A tej felét meglangyosítjuk, beletesszük az élesztőt és egy evőkanál cukrot. Mikor megkelt, összekeverjük a liszttel és a sütőp... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
cocco
2012.02.06 09:27
|
|
|
|
|
|
Piskótatekercses túrótorta - Túrós Charlotte
|
Egy edényben keverjük össze a túrót, a mascarpone-t, a reszelt citromhéjat, az ízlés szerint adagolt kifacsart citromlevet és a... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
cila1
2012.02.03 16:31
|
|
|
|
|
|
Rózsafánk...
|
A hozzávalókból rugalmas, könnyen nyújtható tésztát
gyúrunk, ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, majd fánkszaggatóval kiszaggatj... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.31 15:43
|
|
|
|
|
|
Boros tepertős pogácsa
|
A langyos tejbe rakjuk a cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt és 1 evőkanál lisztet, ezt összekeverjük, és meleg helyen megf... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
chopperos
2012.01.27 23:26
|
|
|
|
|
|
Mézes puszedli
|
A mézet és a margarint felolvasztjuk, kissé hűlni hagyjuk. A többi hozzávalót hozzádolgozzuk.
A tésztát kb. fél cm vastagsá... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
gambi92
2012.01.24 19:34
|
|
|
|
|
|
Meggyes hájas kifli
|
A hájat elmorzsoljuk a liszttel. Belekeverjük a többi hozzávalót és közepes lágyságú tésztát gyúrunk belőle. Ha kemény a tészta... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ildiildi
2012.01.24 17:35
|
|
|
|
|
|
vasvári cigány pecsenye!
|
a szűzérmét közepes vastagságúra / kis ujjnyra /
felszeletelem.
Besózom és borsozom,majd félre rakom.
Addig míg a hús pihen,... |
1 komment
|
23 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 13:57
|
|
|
|
|
|
|