|
Cukkinis, padlizsános egytálétel
|
A cukkinit és a padlizsánt megtisztítjuk és megmossuk. A cukkinit félbevágjuk és felszeleteljük. A padlizsánt felkockázzuk. A h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 18:18
|
|
|
|
|
|
HARCSÁS SAVANYÚ KÁPOSZTA
|
A felkockázott szalonnát üvegesre sütjük, a pörcöt eltávolítjuk, majd megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát a viss... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:31
|
|
|
|
|
|
Ananászos pisztráng
|
A pisztrángot megmossuk és kifilézzük, meglocsoljuk citromlével, majd a belsejét finoman sózzuk. Az ananászt megtisztítjuk, to... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fzsuzso
2015.03.12 10:49
|
|
|
|
|
|
Citromos sertésszelet
|
Egy lábosba annyi olajat öntök amennyiben a lisztbe forgatott be sózott húsukat ki tudom sütni. A szeleteket félreteszem és a v... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kozlik1
2015.01.07 20:51
|
|
|
|
|
|
Cukkinis, csirkemelles tészta
|
A csirkemellfilét vékony csíkokra vágjuk, 2 evőkanál olajon pirosra sütjük,majd kiszedjük egy tányérba. A közepes fej hagymát ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
javoragi
2014.08.08 20:12
|
|
|
|
|
|
Bakonyi fácán
|
A fácánmelleket kiklopfolom, majd a szalonnát rátűzdelem, kissé megsózom, majd állni hagyom fél órát. Ezután a lisztbe beleforg... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.06.09 22:23
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos csirkemell
|
A húst apróra vágom és a liszttel összeforgatom. A fokhagymákat megpucolom. Egy nagyobb serpenyőben, megolvasztom a vaj felét é... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.05.30 15:59
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos csirkeragu
|
A húst csíkokra vágom és a liszttel összeforgatom. A gombát megtisztítom és felvágom. A fokhagymákat megpucolom. Egy nagyobb se... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kunattilane
2014.03.04 19:17
|
|
|
|
|
|
Brassói aprópecsenye borral
|
A húst megmossuk, letöröljük és csíkokra vágjuk. A hagymát és a szalonnát felkockázzuk. Kevés olajon, megpirítjuk a szalonnát, ... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
feedivion
2014.02.19 18:45
|
|
|
|
|
|
Almás -diós csirke
|
A húst kisebb darabokra vágjuk, sózzuk, megszórjuk borsikafűvel.
Egy teflonserpenyőben felforrósítjuk a vajat, és megforgatjuk... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.09 10:42
|
|
|
|
|
|
|