|
Ananászos pisztráng
|
A pisztrángot megmossuk és kifilézzük, meglocsoljuk citromlével, majd a belsejét finoman sózzuk. Az ananászt megtisztítjuk, to... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fzsuzso
2015.03.12 10:49
|
|
|
|
|
|
Bakonyi fácán
|
A fácánmelleket kiklopfolom, majd a szalonnát rátűzdelem, kissé megsózom, majd állni hagyom fél órát. Ezután a lisztbe beleforg... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.06.09 22:23
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos csirkemell
|
A húst apróra vágom és a liszttel összeforgatom. A fokhagymákat megpucolom. Egy nagyobb serpenyőben, megolvasztom a vaj felét é... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.05.30 15:59
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos csirkeragu
|
A húst csíkokra vágom és a liszttel összeforgatom. A gombát megtisztítom és felvágom. A fokhagymákat megpucolom. Egy nagyobb se... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kunattilane
2014.03.04 19:17
|
|
|
|
|
|
Brassói aprópecsenye borral
|
A húst megmossuk, letöröljük és csíkokra vágjuk. A hagymát és a szalonnát felkockázzuk. Kevés olajon, megpirítjuk a szalonnát, ... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
feedivion
2014.02.19 18:45
|
|
|
|
|
|
Tejszínes csirkemell
|
A csíkokra vágott, besózott, ételízesítőzött csirkemellet, vaj és olaj keverékén sütjük. Pici vízzel is felöntjük. Ha szépen me... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.02.04 11:22
|
|
|
|
|
|
Debreceni leves
|
A szalonnát apró kockákra vágjuk, megpirítjuk, majd a pörcöt kivesszük és félretesszük.A visszamaradt zsiradékban megdinszteljü... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.06 14:11
|
|
|
|
|
|
Sonkás - sajtos tekercs
|
A folyékony hozzávalókat meglangyosítjuk, majd hozzáadjuk a többit is, és jól összedolgozzuk, és duplájára kelesztjük.
Amíg ke... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.01 22:48
|
|
|
|
|
|
Sonkás-sajtos tekercs
|
A folyékony hozzávalókat meglangyosítjuk,majd hozzáadjuk a többit is,és jól összedolgozzuk,duplájára kelesztjük.
Amíg kel,el... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.05 00:06
|
|
|
|
|
|
Bakonyi sertésborda
|
A hús kiklopfoljuk, megsózzuk, forró olajon elősütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a kockár... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nagycina
2012.03.16 07:34
|
|
|
|
|
|
|