|
Kacsamell zöldségágyon
|
A melleket besózzuk és egy kicsit állni hagyjuk.
Egy serpenyőbe pici kacsazsírt teszünk, majd a bőrös felével lefelé belehel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Göngyölt hús
|
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. (A sózással vigyázzunk, ha sós sonkát használunk!) Egy-egy hússzeletet... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:57
|
|
|
|
|
|
BAKONYI SERTÉSSZELET
|
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk.
Egy lábasban kis olajat melegítünk, a hússzeletek mindkét oldalát megpir... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:48
|
|
|
|
|
|
Tarhonyás krumpli kolbásszal
|
A kolbászt megfosztjuk a bőrétől. Legegyszerűbb, ha meleg víz alatt leöblítjük, sokkal könnyebb lehúzni a bőrt. Vékonyan felkar... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
projo2
2013.04.19 21:32
|
|
|
|
|
|
Jóasszony pecsenyéje
|
A tarját szeleteljük fel és klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk meg, majd dörzsöljük be összezúzott fokhagymával.
A szeleteket ke... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:45
|
|
|
|
|
|
Sonkás - sajtos tekercs
|
A folyékony hozzávalókat meglangyosítjuk, majd hozzáadjuk a többit is, és jól összedolgozzuk, és duplájára kelesztjük.
Amíg ke... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.01 22:48
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsacomb
|
Az egész kacsát feldaraboljuk, majd a zsírosabb, bőrös részeket lefejtjük, egy serpenyőben - pici vizet aláöntve - kisütjük (íg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
buki1298
2012.12.18 15:58
|
|
|
|
|
|
Nemzetközi leves
|
A paprikát,paradicsomot ,zellerszárat megmossuk,összedaraboljuk. Egy fazékba öntjük az olajat,rárakjuk a zöldséget és pároljuk ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
boszimobil
2012.10.02 23:20
|
|
|
|
|
|
Borban párolt csirke egyszerűen.
|
Tisztítsuk meg a csirkecombot, sóval és borssal dörzsöljük be. Ezután olívaolajon süssük mindkét oldalát aranybarnára, majd e... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.27 06:55
|
|
|
|
|
|
|