|
Ropogós malaccomb...
|
A combon a bőrt keresztben és hosszában bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk, vágott fokhagymával megtüzdeljük.
A hagymákat nég... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:19
|
|
|
|
|
|
Csülök pékné módra
|
A csülköt jól megmosom, majd mély lábosba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Jól megsózom, hogy a főzés során bes... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
gzax
2011.12.21 18:10
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
Végig lassú (kis) tûzön, parázson készül az étel !
A szalonnát apró kockára vágom, és kisütöm a zsírját. Beledobom egy... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Bográcsgulyás
|
1. A lábszárat valamivel kisebb kb. 2 centis
kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A hagymát megtisztítjuk, és egy... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 16:28
|
|
|
|
|
|
Szenegáli csirkemell
|
A csirkemellfiléket jól kiklopfoljuk. (Igyekezzünk téglalap alakúra!) Fűszerezzük, és ízesítjük, majd a közepére helyezzük a sz... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:24
|
|
|
|
|
|
Lencseleves füstölt kolbásszal
|
Felkarikázom a kolbászt és a vöröshagymát ,finomra zúzom a fokhagymát és vékony csíkokra vágom a kelkáposztát.Egy nagyobb edény... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
pola62
2011.12.17 09:10
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos birsalma puncs---
|
Az almalét a borral, a cukorral, a vaníliarúd kikapart belsejével és a rozmaringággal felforraljuk, a meghámozott és felkocká... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.16 06:17
|
|
|
|
|
|
Tüzes bólé-ahogy én kínálom-
|
1. A szegfűszeget és narancshéjat kis vászonzacskóba kötjük, a vörösborral együtt tűzálló bóléstálban vagy rézüstben felforrósí... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:22
|
|
|
|
|
|
Vaddisznópörkölt vörösborral
|
A megmosott vaddisznó húst újjnyi széles kockákra vágjuk, és vízben 10 percet állni hagyjuk, amelybe egy kávéskanál ecetet öntü... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
xamada
2011.12.13 22:30
|
|
|
|
|
|
Vörösboros puncs
|
Felforralunk 7,5 dl vizet, leforrázzuk vele a teát, és 4 percig állni hagyjuk. A narancsot megmossuk, meghámozzuk, a héjával me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:29
|
|
|
|
|
|
|