|
Kacsamáj gombás hagymamártásban.
|
Először sós vízben megfőzzük a burgonyát.
A kacsamájat előfőzzük, lehűtjük. Az újhagymát karikára vágjuk, a fokhagymát s... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.27 12:23
|
|
|
|
|
|
Hajdúsági tokány !
|
Az apróra felvágott szalonnát kisütöm egy serpenyőben,a kockára vágott hagymát is megpirítom rajta.
Ezután rárakom a csíkokra ... |
1 komment
|
25 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.14 20:29
|
|
|
|
|
|
Aszpikos sonka
|
3 kockából levest főzünk hagyjuk kihűlni.
A főtt húst és a zöldségeket összecsíkozzuk, Julien-re vágjuk. A jénai edény aljára ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szecskamester
2012.03.16 20:26
|
|
|
|
|
|
Boszorkány tál
|
A csülköket a sütőben vöröshagyma, paprika, kömény, paradicsom,
só, bors olaj és kevés vízzel megsütjük.
A húspogácsához a ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
laci50
2012.02.27 18:16
|
|
|
|
|
|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
Főtt marhahús -áfonyás szilvaszósszal-
|
Marhahúslevest főzök, amibe fehérpecsenye szeleteket teszek, majd ha a leves elkészült, kiveszem belőle.
A mártáshoz a fag... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:48
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
Végig lassú (kis) tûzön, parázson készül az étel !
A szalonnát apró kockára vágom, és kisütöm a zsírját. Beledobom egy... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Bográcsgulyás
|
1. A lábszárat valamivel kisebb kb. 2 centis
kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A hagymát megtisztítjuk, és egy... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 16:28
|
|
|
|
|
|
Tüzes bólé-ahogy én kínálom-
|
1. A szegfűszeget és narancshéjat kis vászonzacskóba kötjük, a vörösborral együtt tűzálló bóléstálban vagy rézüstben felforrósí... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:22
|
|
|
|
|
|
Vaddisznópörkölt vörösborral
|
A megmosott vaddisznó húst újjnyi széles kockákra vágjuk, és vízben 10 percet állni hagyjuk, amelybe egy kávéskanál ecetet öntü... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
xamada
2011.12.13 22:30
|
|
|
|
|
|
|