|
Cukkini krémleves...
|
A cukkinit meghámozzuk és karikákra daraboljuk, azután vajon megpároljuk a vöröshagymával és a
préselt fokhagymával együtt.... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 06:51
|
|
|
|
|
|
Töltött sertésmáj...
|
A zsemlét kis kockákra vágjuk, majd ráöntjük a tejet. 1 evőkanál olajon megpirítjuk a tisztított és nagyon apróra vágott vörö... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 11:56
|
|
|
|
|
|
Kígyórétes
|
A tejet meglangyosítjuk, az élesztőt belemorzsoljuk. Fél evőkanálnyi cukrot szórunk bele és letakarva meleg helyen kb 15 perc a... |
4 komment
|
30 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.16 15:27
|
|
|
|
|
|
Burgonyás rakott karfiol
|
A karfiolt rózsáira szedjük, a burgonyát meghámozzuk, vékonyabb karikákra szeleteljük.
Mindezeket megmossuk, majd a vizet lecs... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.16 05:06
|
|
|
|
|
|
Jénaiban sült brokkoli...
|
A szalonnát zsírjára pirítjuk, majd hozzátesszük a nagyobb kockákra vágott hagymát, és pár perc alatt puhára pirítjuk az egésze... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 14:13
|
|
|
|
|
|
Dióval töltött csirkecomb-csicsóka pudinggal-
|
A csirkecombot egyben hagyjuk, de a felső részéből a csontot kiszedjük, sózzuk, félretesszük pihenni, közben elkészítjük a tölt... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 14:25
|
|
|
|
|
|
Töltött gombafejek-kirántva-
|
A gombákat megmossuk, szárát levágjuk, apróra daraboljuk, éppúgy, mint a hagymát, s a vajban együtt megpároljuk. Ezután hozzá... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:11
|
|
|
|
|
|
Töltike-
|
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, a májat és petrezselymet. A fűszerekkel megszórva, gyakori keverés ... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:43
|
|
|
|
|
|
Búbos hús
|
A tarja szeleteket előző nap megsóztam, borsoztam, majd másnap, kevés olajban elősütöttem. A húst tepsibe leraktam és ráhalmozt... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.11 06:51
|
|
|
|
|
|
Patisszonpogácsa...
|
A meghámozott patiszont szálasra legyaluljuk, besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk.
Ezután kinyomkodjuk, és a ledarált ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:31
|
|
|
|
|
|
|