|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Túrós zsemle
|
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A zsemlék tetejét levágjuk és félretesszük. A belsejét kiszedegetjük, és egy sütőpapírral... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.23 14:31
|
|
|
|
|
|
A legfinomabb Szilvás Gombóc
|
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és kifőzzük.
Leszűrjük, összetörjük, hagyjuk kicsit kihűlni. Félbevágjuk, és kimagozzuk ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.08.03 22:28
|
|
|
|
|
|
Zöldséges töltött fasírt
|
a darált húst,a beáztatott zsemlét, 2 db tojást,sót,borsot az összedarabolt fokhagymát, a lereszelt zöldségeket,kevés összedara... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
magdusi
2015.11.06 11:05
|
|
|
|
|
|
zsemle (paleo)
|
2 dl vízben elkevertem 2 dkg útifűmaghéjat, félretettem dagadni.
Másik tálban 3 tojást felvertem 1 teáskanál sóval, 1 evőkanál... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
noble
2015.07.04 09:56
|
|
|
|
|
|
Töltött csiperkegomba
|
A gomba szárát eltávolítjuk, megmossuk. A barna lemezkéket óvatosan kikapargatjuk. Kevés olajon üvegesre pároljuk az apróra vá... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.25 19:47
|
|
|
|
|
|
Gombás zsemle /vacsora/
|
A zsemléket félbe vágjuk és kiszedjük a közepüket.A gombát felszeleteljük, a reszelt hagymával, sóval ,borssal , petrezselyemme... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibicimama
2015.02.19 16:25
|
|
|
|
|
|
Fasírt másképp !
|
A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütő papírral bé... |
2 komment
|
65 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.14 18:06
|
|
|
|
|
|
Töltött pecsenyekacsa zsemleágyon
|
A zsemlét tejben megáztatjuk, kifacsarjuk majd hozzáadjuk a tojásokat. A vöröshagymát zsíron üvegesre pirítjuk és hozzáadjuk az... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.19 11:48
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés pulyka
|
A zsemlét beáztatjuk a tejbe.
A gesztenyét megfőzzük, megtisztítjuk és áttörjük.
Az így előkészített gesztenyemasszához hozzá... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.11 12:20
|
|
|
|
|
|
|